Curs de massatge infantil • Tardor 2014

Curs de massatge infantil • Tardor 2014

 

dd8717d03149543c5feef7a66595fa19_L

Del 16 de setembre al 28 d’octubre a la Casa Lila

 

Quarta edició de l’any 2014 del Curs de massatge infantil (pdf), dimarts del 16 de setembre al 28 d’octubre a la Casa Lila de Platja d’Aro (11-12.30 h), adreçat a famílies amb fills fins a un any de vida (inscripció: 20 euros –dóna dret a participar també a les xerrades d’alletament matern i al serveis setmanals Espai Nadó i Espai Familiar, durant tot l’any-). 

Els curs forma part del Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys, que impulsen la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i la Comissió d’Infància del municipi. Abans no acabi l’any hi haurà encara un cursos més: del 4 de novembre al 16 de desembre. L’Àrea de Nadons del programa, també inclou xerrades d’alletament matern, a càrrec de Mames Braves, la propera el 28 d’octubre.

També s’ofereix l’Espai Nadó a la Casa Lila de Platja d’Aro (divendres 11-12.30 h), on les famílies amb nadons fins a un any, o en el darrer trimestre de l’embaràs, poden trobar-se amb els seus petits i amb altres famílies per facilitar l’intercanvi, la informació i el suport a la criança. De característiques similars s’estrena enguany l’Espai Familiar, però per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys (dimarts 16.30-18.30 h Llar d’Infants de Platja d’Aro). També és novetat el Servei d’Orientació Familiar (cal concertar cita prèvia).

També es desenvolupa el projecte Nascuts per Llegir, que promou la lectura des del primer mes de vida, vetllant per establir un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre amb la participació de diversos agents: pediatria del CAP (introdueix el llibre com una eina per valorar-ne el desenvolupament), la biblioteca (amb el Racó Ser Pares amb una selecció d’obres relacionades amb el creixement i desenvolupament de l’infant i la lectura, i amb sessions de l’hora del conte), i les escoles (amb programes de promoció de la lectura).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.