Concert de l’OCE a S’Agaró • Divendres 29 d’agost

Concert de l’OCE a S’Agaró • Divendres 29 d’agost

 

1f61527954aa18e660a13d094af5cd6a_L

Amb Clara Cernat com a violí solista

Concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà el divendres 29 d’agost a l’Església de l’Esperança de S’Agaró (22 h • 15 euros), dins dels actes commemoratius del 25è aniversari de l’orquestra que s’estan celebrant a diverses poblacions de les comarques de Girona. El programa es composa de Les Quatre Estacions de Vivaldi amb Clara Cernat com a violí solista. L’espectacle està organitzat per l’OCE i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i compta amb la col·laboració del Grup Aromar.

Clara Cernat, nascuda a Romania i representant de l’alta escola violinística d’aquest país, és deixeble del gran mestre Tibor Varga i amb només 15 anys va actuar com a solista amb l’Orquestra Simfònica de l’Arad. Ha guanyat prestigiosos concursos com el “Johann-Sebastian Bach”, “Citta di Andria”, “Kloster Schöntal”, “Château de Courcillon” i “Incontri Internazionali di Musica Classica”. Ha actuat per la BBC de Londres i per la Ràdio i Televisió de Romania i enregistrat Cds per la prestigiosa casa “Deutsche Welle”. Actualment és la responsable de la càtedra de violí del Conservatori Nacional i del centre d’Estudis Superiors de Tolosa de Llenguadoc i ha realitzat gires per Romania, Àustria, França, Itàlia, Espanya, Anglaterra, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Malàisia, Argentina i Costa d’Ivori.

L’OCE fundada a Figures, té el suport de diverses institucions, com ara la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Figueres i els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà. En els seu repertori, que abraça des de la música barroca fins la contemporània, presta una especial atenció a les obres dels compositors catalans. Ha enregistrat 14 CD, ha actuat a 44 països dels cinc continents i ha realitzat més de 3.000 concerts en 24 anys d’existència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.