Taller infantil de plastilina • Dijous 28 d’agost

Taller infantil de plastilina • Dijous 28 d’agost

 

209ef5fa7096b4e6423fdf9afc56b93d_L

A la Biblioteca M. Rodoreda per a nenes i nens a partir de 4 anys

Taller de plastilina, dijous 28 d’agost (18 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro (BMR), amb la proposta L’estiu, a càrrec d’Helega Delgado, per a infants a partir de 4 anys (places limitades, inscripció prèvia). L’activitat s’emmarca en el programa Estiueja a la Biblio! que ofereix un ampli ventall d’activitats per a totes les edats.

Fins al mateix 28 d’agost continua vigent la iniciativa Llegir té Premi! que promou la lectura entre els infants i joves de 4 a 13 anys. La iniciativa proposa fer-se el Carnet lector, escollir algun dels llibres, contes o còmics del seu fons, omplir una fitxa de lectura, i participar en el sorteig de diversos jocs de platja i en un d’especial de fi de temporada, de 100 euros.

Per al públic adult resta encara la tercera sessió del cicle de recitals poètics Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro, dissabte 20 de setembre (18 h) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro. També està oberta la participació al 3r Premi Jordi Comas de Recerca Local –pdf– i al 13è Concurs de Còmic –pdf– (fins al 31 d’octubre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.