De Mozart a Gershwin • Diumenge 17 d’agost

De Mozart a Gershwin • Diumenge 17 d’agost

 

990810f9242641a8e264ce996a78ed28_L

Sisè concert del Festival de Música de S’Agaró

 

Sisè concert del 17è Festival Internacional de Música de S’Agaró, diumenge 17 d’agost (20 h) a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, amb l’actuació del pianista Robert Lehrbaumer amb l’espectacle De Mozart a Gershwin, amb obres de Mozart, Beethoven, Brahms i Gershwin (18 euros anticipada – 21 euros taquilla). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra de les comarques de Girona i d’arreu del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. 

El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casals amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona, i de diversos mitjans de comunicació i empreses privades. Enguany presenta un calendari d’actuacions que s’estén fins a la tardor amb la voluntat d’oferir programació artística en un època en que la majoria de festivals ja han finalitzat. Les actuacions són sempre dissabte o diumenge a les 20 h (excepte els concerts d’octubre, 19 h).

La venda anticipada de localitats a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 9-14 h), i a taquilla una hora abans del concert. Es poden adquirir abonaments per a quatre concerts a escollir. També hi ha ofertes 2×1 amb el Club del Subscriptor de El Punt/Avui, i els socis del Club TR3SC i del Setmanari Empordà poden gaudir de de descomptes. Després de cada concert, s’ofereix un bufet a l’Hotel S’Agaró (18 euros, tiquets a taquilla). Propers concerts: dissabte 13 de setembre: Quintets amb piano de Mozart i Beethoven, i dissabte 4 d’octubre: Veus apassionades, àries i duos d’òpera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.