Festival de Guitarra de Girona • 8 i 16 d’agost

Festival de Guitarra de Girona • 8 i 16 d’agost

 

2f74131fa7c32036662a4fc3e0c8a9de_L

Concerts amb el Quartet Miquel Llobet i Pedro Navarro

 

Nova edició del Festival de Guitarra de Girona, del 13 de juny al 16 d’agost a diverses poblacions de les comarques gironines, també a Platja d’Aro amb un programa de quatre concerts. Els primers van ser el 13 i 14 de juny en marc del Platja d’Aro Guitar Weekend al CAF amb Nai-Tan-Dai i Acords Joves. Els propers són a l’Església de Santa Maria de Platja d’Aro amb el Quartet Miquel Llobet de guitarra clàssica, divendres 8 d’agost (21.30 h) -10 euros-; i Pedro Navarro amb l’espectacle de guitarra flamenca Dedos con duende, dissabte 16 d’agost (21.30 h) –gratuït i en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro-. 

El Quartet de Guitarres Miquel Llobet, el formen Fina Blanco, Jaume Olivé, Emma Tura i Nuri Tura, que prenen com a nom en honor a la figura d’un músic extraordinari, admirat per tots els instrumentistes del seu temps. En concert ofereixen un repertori d’obres de M. Torroba, I. Albéniz, L. Bocherini i M. Falla. Per la seva banda, Pedro Navarro, proposa una visió innovadora i insòlita de la guitarra fins al moment: una fusió amb obres originals i versions que despunten flamenc, ritmes llatins, bossanova, tango i aires espanyols.

L’onze Festival de Guitarra de Girona presenta 15 concerts a Girona, cinc a poblacions de la Costa Brava, i diverses novetats: inauguració amb un concert benèfic organitzat amb el Banc dels Aliments o la celebració dels dos Guitar Weekends a Llançà i Platja d’Aro. El programa s’adreça a tot tipus de públic amb diversos estils i també s’ofereixen abonaments, pacs d’entrades i concerts gratuïts.

Altres activitats musicals d’aquest estiu, encara vigents, són el Festival Nits de Jazz (divendres fins al 29 d’agost), el Festival Internacional de Música de S’Agaró (actuacions fins al 4 d’octubre), els concerts de la Festa Major de Platja d’Aro (pdf) a la Plaça del Mil·lenari (14-17 d’agost), el festival de rock Desemboca a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (21-23 d’agost), les actuacions de la Festa Major de Castell d’Aro a la Sala Polivalent (5-8 setembre), i el 2n FestiSurf Costa Brava –dedicadat al surf-rock- a la zona de Riuet de la Platja Gran de Platja d’Aro (dissabte 20 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.