Xerrada amb Sílvia Soler • Dimecres 6 d’agost

Xerrada amb Sílvia Soler • Dimecres 6 d’agost

 

ae3a258ce11027e1b4c59b558ff93c1c_L

Dones que escriuen, dones que llegeixen, a la Biblioteca M. Rodoreda

Xerrada literària Dones que escriuen, dones que llegeixen, dimecres 6 d’agost (19 h), a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro (BMR), a càrrec de la periodista, novel·lista i l’escriptora Sílvia Soler, guardonada amb diversos premis literaris del país, i autora del llibre homònim de la sèrie de televisió 39+1. L’activitat s’emmarca en el programa Estiueja a la Biblio! que ofereix un ampli ventall d’activitats per a totes les edats.

Nascuda a Figueres l’any 1961, Sílvia Soler és llicenciada en Periodisme i ha publicat una dotzena de novel·les, entre les quals Mira’m als ulls (premi Fiter i Rossell),  39+1, l’edat en que una dona sap que l’home de la seva vida és ella mateixa (que ha inspirat la sèrie de TV3), Petons de diumenge (premi Prudenci Bertrana) o L’estiu que comença (premi Ramon Llull 2013). Col·labora habitualment a diversos mitjans de comunicació –TV3, Catalunya Ràdio, ARA-.

Altres activitats d’estiu per la públic adult són el cicle de recitals poètics Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro, amb noves sessions el dijous 14 d’agost (19.30 h) a l’exterior de l’ajuntament, i dissabte 20 de setembre (18 h) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro. També hi ha previst un nou taller d’scrap (dimecres 13 d’agost · 9.30 h); i en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro (pdf), un campionat de sudoku (dijous 14 d’agost · 17.30 h). També està oberta la participació al 3r Premi Jordi Comas de Recerca Localpdf– i al 13è Concurs de Còmicpdf– (fins al 31 d’octubre).

Per al públic infantil hi ha programats un parell de noves sessions de contes (dimecres 6 i dijous 7 d’agost · 18.30 h); també dos tallers, un d’interactiu de jocs amb codis QR i tauletes -a partir de 6 anys- (dijous 21 d’agost · 18.30 h); i un altre de plastilina –a partir de 4 anys- (dijous 28 d’agost ·18 h). I durant tot l’estiu, s’hi desenvolupa la iniciativa Llegir té Premi! que promou la lectura entre els infants i joves de 4 a 13 anys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.