Coolcat & Combo • Divendres 25 de juliol

Coolcat & Combo • Divendres 25 de juliol

 

812050890ed1ab26e88fa235e95c52ba_L

Tercer concert del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

 

Tercer concert del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro 2014 (web), divendres 25 de juliol (23 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat) amb l’actuació de Coolcat & Combo, i la seva proposta festiva a ritme de swing, de la mà d’alguns del millors músics catalans del gènere: Juli Aymi –clarinet, saxo i veu-, Mikha Violin -banjo, guitarra i veu-, Josep Tutusaus –trombó-, Martí Elias -bateria i washboard- i Queralt Camps –contrabaix-. 

La dissetena edició del festival presenta un programa de vuit concerts gratuïts, cada divendres de l’11 de juliol al 29 d’agost (23 h), a la Platja Gran (Cavall Bernat). Organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, presenta una proposta eclèctica que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però que alhora també s’obre a artistes internacionals; i també als estils musicals que fan frontera amb el jazz i el complementen –gospel, swing, soul, blues, musicals-.

El festival, proposa un cartell format per Farràs-Romaní Hot Jazz Cats (11 de juliol); Capi’s Soul Jazz Band (18 de juliol); Coolcat & Combo (25 de juliol), Times Square Orchestra (1 d’agost); Divinas & Band (8 d’agost); Orlando “Maraca” i Ramon Valle Latin Jazz Quintet (15 d’agost); Barcelona Gospel Messengers (22 d’agost); i Barcelona Big Blues Band & Dani Nel·lo (29 d’agost).

S’hi esperen els 20.000 espectadors d’edicions anteriors, xifra que el consolida com una de les propostes més fresques, dinàmiques, de qualitat i amb èxit de públic a l’estiu de la Costa Brava. De bell nou, la gratuïtat de la proposta inclou també el servei de 1.000 cadires per al públic assistent. Aquesta edició està apadrinada pel músic Manu Guix, que va presentar-lo abans de la primera actuació, el passat 11 de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.