PREESTRENEN “LAS 3 VIDAS DE PEDRO BURRUEZO”

PREESTRENEN “LAS 3 VIDAS DE PEDRO BURRUEZO”

Segons Informa Radio Sant Feliu Las 3 vidas de Pedro Burruezo” és una pel·lícula dirigida per en José López que recerca en la música, l’ecoactivisme i el pensament d’en Pedro Burruezo. El film conté fragments d’un gran concert de Burruezo & Bohèmia Camerata + Coral Cypsella a la Sala Simfònica de l’Auditori de Barcelona i, també, fragments de concerts de Claustrofòbia (antic grup d’en Burruezo, avui gairebé una llegenda) en el 84 i, amb Extraperlo, en el 2010. El film està rodat en l’hort de la família Mascots de St Feliu de Guíxols, en el monestir de la vila i en diferents punts de L’Hospitalet i Barcelona. El 16 de novembre es preestrena a BioCultura Madrid, IFEMA. D’altra banda, surt al carrer “Misticísssimus Coralliummm”.
S’emetrà a Catalunya en versió bilingüe, que respecta l’idioma triat per cada participant, entre els que hi ha artistes i ecoacitivistes catalans i de la resta de l’estat: el cineasta Albert Serra, l’actriu Marta Millà, la Monti Galdón (directora de la Coral Cypsella), el crític Jordi Turtós, el rumbero Ramunet, l’ Alberto Guijarro (director de la sala Apolo i del Primavera Sound), el multiinstrumentista Wafir S. Gibril, el crític de cinema Oti R. Marchante, molts músics, artistes, crítics, agitadors culturals… La pel·lícula té un missatge ecologista i espiritual transgressor de profund calat… És una producció de Verne Films amb fotografia d’en Manu Mira que porta per subtítol: “Música, Ecologia, Misticisme…”. Entre els mesos de gener i febrer s’estrenarà a St Feliu de Guíxols, Barcelona i altres ciutats catalanes i de la resta de l’estat, també a festivals nacionals i internacionals durant tot el 2014.
“MISTICÍSSSIMUS CORALLIUMMM”
D’altra banda, la discogràfica barcelonina Satélite K ha posat al mercat aquesta tardor “Misticísssimus Coralliummm”. Es tracta d’un disc de Burruezo & Bohèmia Camerata + Coral Cypsella que inclou peces tan sentides i emocionants com “Noi ti preghiamo”, “Adagi oriental” o “Mens sine desiderio”. La música d’en Burruezo i els seus músics de la Bohèmia Camerata amb les veus de la Coral Cypsella de St Feliu de Guíxols, extraordinariament ben dirigida per la Monti Galdón, arriben a unes cotes de lirisme i visceralitat poques vegades tan poètiques, com en la peça “Aman Aman”. Un goig de tardor amb influències, músiques i perfums de poetes i místics de les tres tradicions espirituals abrahàmiques…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.