CONCERT D’ÚLTIMA HORA A LA TZVR

CONCERT D’ÚLTIMA HORA A LA TZVR

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dimarts, 5 de novembre  a les  21:30 h. Associació TZVR & La Castanya presenten:
DEATHFIX [Washington DC, Pop Rock 70’s]. Deathfix és el nou grup de Brendan Canty, bateria de Fugazi i Rites of Spring. Juntament amb Rich Morel (Bob Mould Band), Mark Cisneros (Medications) i Jerry Busher (French Toast, Fugazi) tiren endavant amb un so que beu dels 70 i està connectat amb el present al mateix temps. Han publicat el seu debut a Dischord i visiten Sant Feliu en la seva primera gira Europea.
També actuaran ZA! [Barcelona, Experimental-core]. Els ZA! són una banda que tocaran entre el públic, es trauran la samarreta, cabells al vent, mega-flow i l’Atzavara del revés…
I el proper divendres, 8 de novembre, també a les 21:30 h. concerts de ERIC FUENTES & EL MAL [Barcelona, Rock] + SAINT TROPEZ  [SFG, Power Pop].
Anant més enllà, s’anuncien altres propers concerts com ara el del divendres, 22 de novembre en què actuaran WE CAME OUT LIKE TIGERS [Liverpool, Screamo] + KÜRDE [SFG, Power duo]
o el del dilluns, 2 de desembre, amb VOODOO GLOW SKULLS + BENZINE, el del divendres 22 de desembre amb FI-ASKO + SN o el primer del 2014 programat pel dissabte, 4 de gener, amb COPA LOTUS + ASK THE DUST.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.