NATI RAMON EXPOSA A L’AJUNTAMENT

NATI RAMON EXPOSA A L’AJUNTAMENT

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquests dies es pot contemplar al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu una exposició molt singular inspirada en el mar on hi destaquen perspectives de les onades, la calma, els contrastos argentats de la lluna sobre l’aigua i la incorporació d’alguns elements que contrasten amb el joc de blaus que l’artista ganxona Nati Ramón, després d’uns anys de no exposar a Sant Feliu, ha traslladat a aquest espai on hi exposa una dotzena d’obres, la majoria de gran format.
Sobre la tècnica que utilitza, comentava a la nostra emissora que, especialment treballa a l’oli sobre lli a base de veladures i detall. Quant a la temàtica, des de fa 10 anys, s’ha centrat a pintar l’essència i el moviment del mar sobreposant colors, a base de transparències per tal d’aconseguir els tons a través de les ombres i la llum.
Nati Ramon fou des de ben joveneta, una de les alumnes del recordat Pere Manera a l’Escola de Belles Arts, més tard va estudiar a l’Escola d’Art de Girona i fa tres anys va perfeccionar la tècnica de l’oli amb el pintor Antoni Homs. Ramón reconeix que els dos pintors guixolencs són els que han influït a la seva obra.
L’artista ganxona diu que ha volgut crear un estil propi i diferent als que es poden veure habitualment i ho ha aconseguit, tal i com es pot contemplar a la dotzena d’obres que exposa en aquest espai.
El seu treball s’ha exposat a molts punts de Catalunya i d’Espanya, assisteix a totes les fires que es realitzen al país i ha estat invitada a l’exposició d’Art Contemporani de París a la qual hi assistirà l’any vinent.
En referència a la crisi en l’àmbit de l’art, diu que és evident que existeix però que no es pot queixar de com li van les coses.
Aquest dissabte, a les 6 de la tarda podeu assistir al vernissatge d’inauguració tot i que l’obra ja està exposada des del passat dilluns i que es pot visitar, amb presència de l’artista de dilluns a dissabte de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h. i el diumenge de 10 a 14 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.