Nou sessions de ‘Matinada de sang’ a Llagostera

Nou sessions de ‘Matinada de sang’ a Llagostera

Segons Informa El Punt Avui Vuit dones llagosterenques, de professions diverses, fa mesos que estan immerses en els assajos de Matinada de sang, una adaptació d’una comèdia francesa, en la qual hi ha humor, glamur, erotisme, intriga, música i ball. Estem davant d’una comèdia amb un grapat de bones cançons, que han estat enregistrades per les mateixes actrius, sota la direcció musical de Carme Lleixà a l’estudi de gravació 44.1, de Toni París.

La direcció escènica és a càrrec de Joaquim Aiguabella, que fa més d’un any ja va reunir un grup de nou dones per escenificar La casa de Bernardo Alba. De les actrius, repeteixen Montse Masdevall, Encarnita Moreno, Ruth Vert i Imma Petit, i s’hi incorporen Roser Noguera, Lluïsa Fuentes, Maria Àngels Lloveras i Aurora Marco.

L’acció de Matinada de sang transcorre en una casa burgesa situada enmig del camp, aïllada per la neu, una nit de Nadal i en els anys cinquanta. Tots els personatges són femenins, llevat d’un marit que l’espectador no arriba a veure mai, i que ben aviat sabem que hauria mort assassinat. La trama gira al voltant d’aquesta mort i cada protagonista va interpretant un número musical. És una comèdia àcida i alhora surrealista, amb diàlegs que ajuden a anar veient les debilitats i les veritats ocultes de cada personatge. Pels números musicals, també hi ha hagut la direcció coreogràfica d’Iris Teixidor, d’El Far. L’obra la produeix l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, i se n’han programat nou funcions al Casino Llagosterenc, els dies 25, 26 i 27 d’octubre i 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de novembre. Els divendres i dissabtes, a les deu de la nit, i els diumenges, a les set de la tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.