EL DIARI D’ANNA FRANK AL TEATRE

EL DIARI D’ANNA FRANK AL TEATRE

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge, 20 d’octubre, a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, s’enceta la programació del IX Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que organitza l’Agrupació Teatral Benet Escriba amb el patrocini de l’Ajuntament de la Ciutat.
La companyia Sala Cabanyes de Mataró serà l’encarregada de representar “El diari d’Anna Frank”, l’obra escrita per Frances Goodrich i Albert Hackkett, traduïda al català per Josep Maria Carreras i dirigida per Joan Peran que desplega la coneguda  història d’Anna Frank, uns fets dramàtics, com molts d’altres, que van succeir durant la Segona Guerra Mundial, i que ens demostren una vegada més que l’home és l’espècie més destructora que ha habitat mai el nostre planeta.
Però, per què en ple segle XXI segueix encara interessant-nos? Doncs perquè, malauradament, encara és actual. Arreu hi ha guerres, violacions dels drets humans i persones que es veuen obligades a viure situacions que no haurien mai imaginat. Només cal escoltar els noticiaris cada dia…. Mentre existeixin persones en el món com l’Anna, la seva família i els seus amics que es veuen perseguits per ser d’una determinada raça, religió, creença política, etc., serà necessari explicar la seva història.
Les entrades anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 13 a 16 h. i de 16 a 19 h. Diumenges i festius de 10 a 13 h. i també a la taquilla del teatre des d’una hora abans de la funció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.