Èxit de visitants a la segona edició de l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen

Èxit de visitants a la segona edició de l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen

Segons Informa Radio sant Feliu El passat diumenge 13 d’octubre l’exposició Sisley-Kandinsky-Hopper, col•lecció Carmen Thyssen va tancar les portes amb un balanç molt positiu. Més de 36.000 persones han pogut gaudir de l’exposició des que es va obrir al públic el passat 14 de juliol, un 10 per cent més que l’any anterior.
El més destacat de la segona exposició temporal al Palau de l’Abat ha estat l’increment de les visites guiades, s’han incrementat en un 120 per cent més que la primera edició. Les activitats didàctiques per a escolars han rebut una molt bona acollida així com el cicle de tres concerts gratuïts que es van fer a les sales d’exposició dins el marc del Festival Internacional de la Porta Ferrada.
Segons enquestes realitzades per l’Agència Catalana de Turisme, el públic que ha vist SISLEY-KANDINSKY-HOPPER. COL•LECCIÓ CARMEN THYSSEN procedia, majoritàriament,  de Catalunya i d’altres punts de la península, mentre que la nacionalitat francesa encapçala l’afluència de turisme estranger. Un 74% dels enquestats ha visitat l’exposició com a activitat de vacances i el percentatge de dones és el doble que el d’homes. Es tracta de persones que s’interessen per exposicions i museus, amb un nivell d’estudis alt que hi han acudit amb la família o amb amics, a través dels quals han conegut l’activitat. D’altra part, un 67% de les persones que han respost l’enquesta  visitava per primer cop l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.
L’Espai Carmen Thyssen preveu créixer en superfície i en noves propostes, com ara una sala que aprofundeixi en una obra i el seu entorn. L’exposició de l’estiu 2014, centrada en la col•lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, presentarà obres de mestres internacionals i catalans, des d’una nova òptica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.