L’ESPAI THYSSEN, QÜESTIÓ DE TERRITORI

L’ESPAI THYSSEN, QÜESTIÓ DE TERRITORI

Segons Informa Radio Sant Feliu L’exposició Sisley – Kandinsky – Hopper, que en aquesta temporada estiuenca acull l’Espai Carmen Thyssen al Palau de l’Abat del Monestir de Sant Feliu, és el segon pas per a la consolidació d’aquest espai i, des de l’Ajuntament, es vol destacar la aportació que s’està fent a nivell de territori tant en l’àmbit turístic com en el cultural.
Així ho manifestava la comissària de l’exposició Pilar Giró als micròfons de la nostra emissora quan posava èmfasi en les obres que la baronessa ha cedit i que s’exposen a museus com el de Madrid o Màlaga.
Giró assegura que qui no les contempli ara a Sant Feliu, haurà d’anar als esmentats museus o bé haurà de sortir del país per contemplar-les a França o a Anglaterra.
La regidora de Promoció de Ciutat i comissària de l’exposició, destacava que la dimensió de l’Espai Carmen Thyssen no es limitava a Sant Feliu i els seus entorns sinó que es tracta d’una oferta de territori i que, conjuntament amb el Museu Dalí de Figueres, posicionen a les comarques gironines en el mapa dels destacats destins culturals de primer ordre.
Insistia en el fet que una trentena d’obres de la col·lecció particular de la baronessa que s’exposen de forma permanent a Madrid estiguin avui a Sant Feliu, és una mostra del grau d’implicació de la baronessa en aquest projecte que per segona temporada consecutiva està assolint un gran nombre de visitants.
Recordem que l’exposició restarà oberta al públic fins el 13 d’octubre i que també es programaran visites escolars tal i com es va fer l’any passat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.