COSTART & MANJÓN EXPO A L’ANTIC HOSPITAL

COSTART & MANJÓN EXPO A L’ANTIC HOSPITAL

Segons Informa Radio Sant Feliu Costart & Manjón, en Josep i l’Anna, la parella que ens ha permès, a través de les seves exposicions, contemplar els paisatges urbans de Sant Feliu transformats visualment a través del tractament de les seves fotografies i el gaudi de les lluminoses o bucòliques marines, anuncien exposició des d’aquest dissabte, 10 d’agost fins el dia 31..
En el marc de la capella de l’antic hospital de Sant Feliu de Guíxols, desplegaran el treball realitzat durant el darrer any en el qual no s’han relaxat per oferir més del mateix, sinó que s’han proposat nous reptes que treballats amb la passió, el compromís i la il·lusió de sempre i que ens atraparan la mirada.
Josep Costart i l’Anna Manjón s’han confabulat per, plegats, oferir una mostra diferent dels seus treballs a través del macro i l’infraroig d’ell i les marines d’ella.
Onades sedoses acaronant platges, cales i penya-segats, tempestes temporals i calmes, han estat capturades per la sensibilitat de l’Anna, que està permanentment en contacte amb la Mediterrània, per immortalitzar-la en les seves infinites formes en uns paisatges privilegiats del nostre litoral on, a través de l’objectiu, ressalta la seva bellesa.
Bellesa també la de les flors i de tot allò que el nostre ull no pot detectar de les meravelles de la natura i que en Joan ens acosta amb la plenitud dels colors i la força de la llum dimensionant cada detall, aportant el testimoni de la visita dels insectes a les generoses flors certificant, a través de la seva càmera, que la flora i la fauna autòctona continuen la seva evolució.
Però després d’acostar-nos la realitat natural, experimenta amb la química i juga creativament amb la distorsió de la llum mitjançant la tècnica de l’infraroig, transformant els paisatges a través dels espectres lumínics. Pot semblar com un joc però té les seves dificultats tècniques si es volen obtenir bons resultats, com és el cas.
En definitiva, és un tram més de la vida d’aquesta parella que ha fet de la fotografia  un nexe d’unió i de complicitat, no només del seu temps de lleure, sinó també del seu espai vital.
Horari de l’exposició: de 10 a 14 h i de 17 i 21 h. de dilluns a diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.