TALLER DE GORRES D’ ACCC, CONCERTS I SÍNDIC

TALLER DE GORRES D’ ACCC, CONCERTS I SÍNDIC

Segons Informa Radio Sant Feliu La secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (ACCC) portarà a terme aquest dijous, 10 d’agost, de 10 a 1, un taller per pintar gorres a la platja de Sant Feliu, al costat del punt de Creu Roja.
Amb l’eslògan “posa’t-ho al cap”, des de l’associació es vol conscienciar dels efectes nocius que la radiació solar pot provocar si no ens posem protecció i és per això que, a través d’aquest taller, es vol que joves i grans prenguin consciencia dels riscos als quals s’està exposat.
CANTADA AL FAR
Aquest divendres a les 10 de la Nit, concert de la Mostra de Canço de Taverna de Sant Feliu de Guíxols al Far del Port: Cançons de Mar al Far de l’Escullera amb el grup llops de Mar i el cantautor Sé.
La música autòctona en un espai emblemàtic amb vistes a la badia i al Sant Feliu de nit. Accés gratuït.
CANTADA DE L’A.D.GÍXOLS A MASCANADA
Aquest dissabte, 10 d’agost, a les 10 de la nit, al camp de futbol Josep Sunyer i Arxer, cantada d’havaneres a càrrec del duet Fil de Cuca amb botifarra, pa, vi i cremat.
L’entrada i el sopar tenen un preu total de 6 euros i l’activitat està emmarcada dins dels actes del centenari de la fundació de l’A.D.Guíxols.
VACANCES A L’OFICINA DEL SÍNDIC
L’Oficina del Síndic ha informat que restarà tancada per vacances durant tot el mes d’agost per la qual cosa no es farà atenció personalitzada.
No obstant això, durant aquest període, podeu fer arribar les vostres consultes, peticions, queixes i suggeriments pels següents mitjans:
Correu ordinari: Síndic Municipal de Greuges. Carrer Penitènci, 10 (Casa Albertí).
Correu electrònic: síndic.greuges@guixols.cat
On line: www.guixols.cat (Ajuntament/tràmits// Petició al Síndic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.