Els Països Catalans canten a l´Espai Port

Els Països Catalans canten a l´Espai Port
Segons Informa Tribuna Ganxona Diumenge al vespre i en el marc del Festival de la Porta Ferrada, la Cobla la Flama de Farners, dirigida pel mestre Jordi Molina i reforçada pels percussionistes Santi Molas i Antoni Sánchez, va posar música a les veus de Miquel Gil (País Valencià), Miquela Lladó (Ses Illes), Pascal Caumont (Occitània i Catalunya Nord) i Ramon Manent (Principat).

Començant per Catalunya, amb una peça del mestre Enric Morera, cobla i intèrprets van fer una passejada pel cançoner tradicional dels Països Catalans.  L´actuació fou molt celebrada pel públic, que durant una hora i mitja va gaudir de les veus i accents que enriqueixen el país. Per acabar i ja en els “bisos”, van cantar la tirada de llargs de la sardana Girona m´enamora, peça que va ser acompanyada pel públic i que va fer que els assistents fossin acomiadats amb els espectadors dempeus.
En resum, una bona vetllada musical que malauradament no es va veure recompensada amb un ple absolut, doncs l´assistència fou veritablement escassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada