EXPOSICIONS D’ANA GUTIÉRREZ I ANNA CASTELLÓ

EXPOSICIONS D’ANA GUTIÉRREZ I ANNA CASTELLÓ

Segons Informa Radio Sant Feliu Ana Gutiérrez exposa fins aquest diumenge, 28 de juliol al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu un seguit d’obres pictòriques, que es diuen evanesencies, que reflecteix “tot allò que és i que deixarà de ser” i, en el centre del pati, hi ha un conjunt d’escultures que són un grup de projectes que l’artista assegura que tenia dins de l’ànima als quals els hi ha volgut donar cos i que té el desig que algun dia es puguin presentar en format gran a través d’obra pública. Totes versen sobre la temàtica que ha anat desenvolupant al llarg de la seva trajectòria que té a veure amb allò que és bressol de vida i la relació que tenim els éssers humans amb la vida que ens envolta i amb la natura.
Segons Anna Gutiérrez la seva obra no incideix tant en la crisi puntual que estem vivint sinó que més aviat ho fa amb una crisi general ja que li dóna la sensació que els éssers humans no sabem en el planeta que estem i la relació que hem de tenir amb ell. Està convençuda que pensem que en som els propietaris i, en realitat, som només una guspira de l’univers, la qual cosa considera que, en part, traspua l’exposició que és  aquest sentiment i ànsia d’harmonia envers la natura.
Anna Castelló
L’artista que fa uns dies entrevistàvem al Pati de l’Ajuntament, es va desplaçar passeig avall fins la sala d’exposicions del Casino Guixolenc on ha penjat noves obres d’aquesta etapa d’experimentació, nous colors i nous projectes que ens estan resultant familiarf a força de conviure amb el treball agraït d’Anna Castelló.
La mostra restarà oberta fins el 31 de juliol i, a més d’admirar els quadres de la pintora, podrem gaudir de l’impacte positiu que desprèn tant la seva obra com la filosofia de vida que ha escollit. Ens podrem moure pels seus paisatges que aparenten la llunyania en alguns casos i la proximitat en altres, sempre amb colors agraïts però plens de força visual amb cromatismes que donen un equilibri que no es pot improvisar sinó que només poden aconseguir-se a través d’una expressió que neix des de la sensibilitat de la seva creadora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.