Activitats de l’Exposició de Plantes i Flors al Monestir

Activitats de l’Exposició de Plantes i Flors al Monestir

Segons Informa Radio Sant Feliu Horaris de visita: dissate 5 de maig de 18 a 21 h.  diumenge 6 de maig de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h.
L’exposició de flors contarà amb una mostra de treballs de PATCHWORK cedits per artistes locals.

ACTIVITATS

DISSABTE 5 DE MAIG

A les 9.30 h.
Sortida matinal, coneixement de plantes de l’entorn de Sant Feliu de Guíxols. Visita oberta a tothom a càrrec del botànic Xavi Vinyes.  Sortida a les 9,30 h. del Monestir. Es recomana portar esmorzar i calçat còmode.

A les 18 h.
Inauguració de la 59ª edició de l’Exposició de Plantes i Flors de Sant Feliu de Guíxols. 

A les 18.30 h.

Xerrada i mostra de productes fets a base d’Aloe Vera. Presentació i demostració en directe de diferents productes elaborats amb Aloe Vera. A càrrec d’Aloe Shop Sant Feliu de Guíxols.

A les 19.00 h.

Visita guiada: “Un dia a la vida d’un monestir”. Visita teatralitzada al monestir de Sant Feliu de Guíxols, de la mà de Jofre de Foixà, monjo, músic i trobador del segle XVII. A través d’aquesta activitat, els visitants es vestiran amb una capelina i entraran com a monjos novells a descobrir els espais, treballs i horaris que a partir d’ara formaran part del seu dia a dia.
Inscripcions a l’Àrea de Cultura, telèfon 972 82 01 67 de 10 a 14 h. fins el divendres 4 de maig (places limitades).

DIUMENGE 6 DE MAIG

De 10.30 a 12.30 h.

Taller obert a tothom. Creacions florals amb elements del nostre entorn Si t’agraden les flors, la natura i el medi ambient…. Aquest taller és per a tu! L’objectiu del taller és apendre a construir diferents bases amb elements florals i així descobrir el mon de les flors, aprendre els beneficis d’aquestes pel benestar emocional i apropar-nos a la Natura i al Medi Ambient.

A les 11:00 h.

Visita guiada. “Un dia a la vida d’un monestir”. Inscripcions a l’Àrea de Cultura, telèfon 972 82 01 67 de 10 a 14 h. fins el divendres 4 de maig (places limitades).

A les 18.00 h.

Xerrada i mostra de productes fets a base d’Aloe Vera. Presentació i demostració en directe de diferents productes elaborats amb Aloe Vera. A càrrec d’Aloe Shop Sant Feliu de Guíxols.

Durant tota la jornada

Cóctel “Picaflor” La comissió de flors, prepararà un còctel amb motiu del cap de setmana de les flors. Durant tot el diumenge. Preu 1 €. (El benecifi anirà destinat al Centre Ocupacional Tramuntana).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.