XI Premis de l’Associació Amics de la Música dels Anys 60

XI Premis de l’Associació Amics de la Música dels Anys 60

Segons Informa Radio Sant Feliu Mitjançant el present escrit AAMA60 us vol informar que estem fent els preparatius del Sopar de socis – XI Premis AAMA60, amb música en viu a càrrec de grups dels anys 60. Aquest sopar se celebrarà el dissabte, dia 5 de maig a 2/4 de 10 del vespre al S’Agaró Hotel – Platja de Sant Pol – S’Agaró Tel: 972  32 52 00 – Fax 972 32 45 33 / e-mail : info@hotelsagaro.com

El menú d’aquest àpat serà el següent: 1er. Vol au vent de marisc – 2on. Melós de vedella rostida. Postres : Didal de sorbets (3 varietats). Vins : Blanc i Negre D.O. Penedès, Cava, aigües i Cafè. Preu pels Socis = 37 € Preu pels no Socis = 43 €.

En el transcurs d’aquest sopar, farcit de sorpreses, l’Associació farà un reconegut homenatge al Conjunt Gironí: Los 5 Diablos,  al grup de rock progressiu Màquina, al Grup de Folk de Barcelona i a Falsterbo 3, atorgant-los els Premis AAMA60 d’aquest any a tots ells per la seva important aportació a la música dels anys 60/70.

Los 5 Diablos, el conjunt gironí amb més trajectòria dins els anys 60. Falsterbo 3 i Grup de Folk de Barcelona formats l’any 1968 han anat sempre junts varen gravar la cançó Ole Duli que va quedar enregistrada en el disc Folk 2. Màquina va ser un grup progressiu de primers dels anys 70 molt important, amb músics excel·lents, aquí a les nostres contrades els varem poder veure actuar a les discoteques Maddox de Platja d’Aro i Revolution de Lloret de Mar.

Durant aquesta vetllada tindrem la música en viu dels nostres amics, el conjunt Shadows School de Girona que ens faran ballar i recordar la nostra joventut amb totes aquelles cançons dels prodigiosos 60.

Per assistir a aquesta trobada cal fer una reserva prèvia trucant als telèfons que tot seguit us detallem:

Zona del Baix Empordà, Gironès i resta: Eric Àguila Tel: 972 323 902 – 649 447 497 i Jaume Garcia    972 32 12 09. Trucar a partir de les 8 del vespre de dilluns a divendres i el cap de setmana a qualsevol hora normal. Per a desplaçar-vos a S’Agaró aquest any no posem cap autocar degut a la baix utilització del servei i l’alt cost que representa, ja que d’un autocar de 65 places només el varen fer servir 10 persones. En cas de que hi hagués molta demanda en posaríem un. El cobrament del import del Sopar es farà a l’entrada de l’Hotel.

És molt important que totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi facin la reserva en ferm el més aviat possible, ja que l’Hotel així ens ho demana.

El que us voldríem demanar si us plau és que evitéssiu de fer anul·lacions, sempre que no fos un cas de força major, ja que ens veiem obligats a liquidar un import inicial per persona. Es prega molta puntualitat.

Per a tothom que es vulgui quedar a dormir al S’Agaró Hotel,  preguem de formalitzar el més aviat possible la vostra reserva al telèfon , fax o e-mail a dalt indicats, ja que per aquestes dates solen tenir una ocupació de mitjana a alta. El preu de l’habitació serà especial pels assistents a aquest esdeveniment.

La data màxima per a reservar plaça per a aquest sopar, serà  el dijous, dia 3 de maig.

Web: www.aama60.cat e-mail: info@aama60.cat

NOTA :
Tal com venim anunciant en escrits anteriors estem fent un llibre que pot recollir un  petit tros de la teva vida. Envia’ns la teva història escrita en un foli que pot ser de 10 línees o bé de tota la pàgina, adjuntant una foto teva feta als anys 60 i digues la teva cançó preferida d’aquella època.

La teva història no ha de ser forçosament de música, pot ser d’amistat, d’amor, de desenganys o bé del que tu vulguis sempre i quan estigui ubicada dins els anys 60.

Ja tenim més de la meitat del llibre fet per això ens falta el teu relat per a poder-lo completar. Anima’t i fes-ho ben aviat.

Si tu vols nosaltres et podem ajudar a escriure la teva història, només cal que ens l’expliquis i nosaltres farem la feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.