Anem a la granja? · Dimarts 22 i dijous 24 de març

Anem a la granja? · Dimarts 22 i dijous 24 de març

 

a89deac053396e24d6cf47cd0576ab59_L

Activitat familiar al Mas Can Juanals de Castell d’Aro

Torna la proposta familiar Anem a la granja? tot coincidint amb la setmana santa. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro n’ha programat dues sessions: dimarts 22 i dijous 24 de març (10.30 h). El punt de trobada és al Parc de l’Estació de Castell d’Aro, per anar fins al Mas de Can Juanals de les Eroles, on els més menuts poden fer de pagès durant un matí als seus horts i conèixer els animals de la granja. L’activitat s’adreça a infants de 3 a 10 anys i és gratuïta, però amb inscripció prèvia (places limitades).

També en l’àmbit familiar i durant la setmana santa s’estrena la proposta Contes màgics al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, dimecres 23 de març (11 h), a càrrec de la Cia. La Minúscula, una sessió d’animació itinerant per a infants a partir de 3 anys. Altres propostes són la circulació del Trenet de la Vall d’Aro al Parc de l’Estació de Castell d’Aro, els diumenges i jornades festives (11-13 h), el torneig MIC de futbol base al Camp Municipal de Castell d’Aro –web– (del 23 al 26 de març), o la possibilitat de participar a dos concursos convocats per la biblioteca: fotografia ecològica (pdf) i de dibuix sant Jordi (pdf).

Per a tots els públics hi ha programada una visita guiada naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, dissabte 25 de març (16 h), una nova edició de la Fira de Brocanters, diumenge 27 de març (9-14 h) a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (al costat de l’estació d’autobusos); i també es pot gaudir de dues exposicions: la pintura de Torrent Buch (pdf) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h) i l’escultura de gran format de Bonaventura Ansón (pdf), a l’aire lliure, al Parc dels Estanys (de dilluns a diumenge 8-18 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.