3a Setmana de la Igualtat · Del 8 al 16 de març

3a Setmana de la Igualtat · Del 8 al 16 de març

 

f22faa60a999f32e51c965f3ad5fd55a_L

Activitats per reflexionar sobre la igualtat de gènere

Tercera edició de la Setmana de la Igualtat de Castell-Platja d’Aro (pdf), del 8 al 16 de març, en motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, amb un programa d’activitats lúdiques i culturals amb espectacles de teatre i cançó, taules rodones i conferències, tallers i celebracions amb al voluntat de reflexionar sobre la igualtat de gènere. Organitzen la regidoria de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament, els Centre Cívics Municipals i les associacions locals amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

La primera activitat és dimarts 8 de març (17.30 h) al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro amb la representació teatral Rosa Xuxes Roses, inspirada en un conte Rosa Caramel (per a tots els públics), i tot seguit (18.30 h) lectura del manifest a favor de la igualtat i un espectacle de Dona Cançó. L’endemà, dimecres 9 de març (18 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, taula rodona i debat sobre com viuen les dones d’arreu del món la maternitat, la família, la salut o el treball; i tot seguit Arbre dels Desitjos. Dijous 10 de març (18-21 h) a l’Espai Jove de Platja d’Aro s’hi fan tallers de percussió i d’expressió corporal per a totes les edats.

Divendres 11 de març (17 h) al Centre Cívic Vicenç Bou, nova representació teatral de Rosa Xuxes Roses. Dissabte 12 de març (16-20 h) al mateix centre cívic, festa familiar llatina (cal portar berenar per compartir); i l’endemà, dimecres 16 de març (19.30 h) conferència La salut hormonal a la dona, a càrrec de Joaquim Lamora. En paral·lel, totes les activitats s’acompanyen de la mostra Dones Terra, un conjunt d’escultures de fang creades a La Plaça del Món, inspirades en els cossos femenins venerats com a sagrats a l’antiguitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.