2a Jornada Empresarial · Dimarts 23 de febrer

2a Jornada Empresarial · Dimarts 23 de febrer

 

71fcabf30fa6a7bd30515ce686621c7e_L

Debat sobre màrqueting, atenció al client i espais comercials

Segona edició de la Jornada Empresarial de Platja d’Aro (pdf), dimarts 23 de febrer (9-13.30 h i 15.30-17.30 h) al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro, organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament oberta a empresaris, comerciants, emprenedors, autònoms, etc. centrada enguany en el màrqueting dels establiments turístics, les expectatives dels clients i els espais comercials al municipi (inscripció gratuïta T 972 817 284 o promocioeconomica@platjadaro.com).

La jornada s’inicia amb la sessió Màrqueting per a professionals d’establiments turístics (9-11 h), a càrrec Txell Costa, periodista especialitzada en comunicació, màrqueting i vendes. La segona proposta del dia és la ponència Superar l’expectativa del client (11.30-13.30 h), a càrrec d’Héctor Arjona, especialista en direcció de màrqueting, lideratge comercial i en motivació i desenvolupament d’equips humans. L’activitat es reprèn amb la taula rodona Espais comercials a Platja d’Aro (15.30-17.30 h), presentada pel primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, Maurici Jiménez; i moderada pel director de Ràdio Platja d’Aro, Joan Perich.

Hi participen Núria Beltran, especialista en el sector del comerç i directora-gerent de l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI); Josep Maria Marcos, consultor del sector comerç; Salvador Giraut, president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró; David Nogué, arquitecte i fundador i director d’EIXOS Economic Observatory; i Màrius Navazo, geògraf expert en planificació de la mobilitat i director de GEA 21. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament té com a voluntat la dinamització del municipi impulsant actuacions que donin resposta a les necessitats de diferents sectors, especialment el turístic i el comercial, principals actius econòmics i motors de creixement de Castell-Platja d’Aro. Treballa en cinc àmbits: comerç, empresa, formació, borsa de treball i club de la feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.