Parc Infantil de Nadal • “El Mar dels Nens”

Parc Infantil de Nadal • “El Mar dels Nens”

 

8967817feb845c0d0259582eb5885ecc_L

Del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener

Vintena edició del Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro, El Mar dels Nens (pdf), adreçat a infants i joves de 2 a 14 anys (acompanyats d’un adult), del 27 al 31 de desembre, i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i té com a centre d’interès els elements del món marí. Una proposta organitzada per la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, gestionat per l’empresa Soylafiesta.com Animación de Eventos, i amb el treball d’un equip de 20 educadores i educadors.

Hi ha entrades d’un dia (3’50 euros empadronats i 6’50 euros general) i abonaments per a totes les jornades (20 euros empadronats i 50 euros general). Com a novetat, hi ha tarifes reduïdes per a famílies nombroses o monoparentals: un euro de descompte en les entrades diàries i quatre en els abonaments (cal acreditar-ne la condició a la taquilla). L’entrada inclou berenar saludable -una peça de fruita (18 h)- i la participació al sorteig de diversos conjunts d’animació. També hi ha servei de cafeteria.

Activitats: ludoteca infantil (0-4 anys), espai d’aventura, jocs inflables i llits elàstics, dibuix i pintura, tallers variats, expressió artística (ball, dj’s, karaoke…), mini futbol 5, tennis taula, pilotes gegants, zona Wii, circuit slot; i tallers de maquillatge, circ i percussió (11-14 anys). Cada tarda propostes d’animació: personatges infantils; espectacles musicals, de pallassos o màgia; concurs de dibuix; celebració del fi d’any; campionats de tennis de taula, taller de globoflèxia, show muical o visita de personatges sorpresa.

Altres propostes de Nadal al municipi són (pdf): tallers, contes i animació infantil (caps de setmana de desembre i primer de gener), diverses exposicions simultànies de caire nadalenc al Castell de Benedormiens (del 20 de desembre al 6 de gener), 57è Pessebre Vivent de Castell d’Aropdf– (20, 25, 26 i 27 de desembre, i 1, 3 i 6 de gener) o la Cavalcada dels Reis de l’Orient –pdf– (dimarts 5 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.