La carta als Reis · Dimarts 24 de novembre

La carta als Reis · Dimarts 24 de novembre

 

a0e8823e226e7d56487c4040d3ba472c_L

Xerrada i activitat familiar a la Casa Lila de Platja d’Aro

Xerrada i activitat familiar La carta als Reis de l’Orient, dimarts 24 de novembre (17 h) a Casa Lila de Platja d’Aro, a càrrec d’Imma Marín, experta en jocs, joguines, infància i noves tecnologies i educació en el lleure. Durant la sessió, adreçada las adults i s’organitzaran paral·lelament activitats per als infants. I un cop finalitzi, activitat familiar conjunta amb demostració pràctica de diversos jocs de taula innovadors. Proposta gratuïta amb inscripció prèvia del 13 al 20 de novembre (places limitades).

Aquesta és una de les activitats complementàries i obertes a tothom que organitza l’àrea d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro –com també ho són els cursos Jo també cuino! (pdf)- en paral·lel a les propostes de caire permanent a l’entorn de la Casa Lila i el Grup Prejúniors, i Casal de Júniors ofereixen programació per infants de 3 a 14 anys.

També ofereix activitats esdeveniments de gran format adreçats als infants i les seves famílies com són el Dia Internacional de les Famílies (maig), Diada del Joc (juny), Festival Xalaro d’Espectacles i Turisme Familiar (juny), el Dia Internacional de la Infància (enguany el proper dissabte 21 de novembre –pdf-) o el Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.