Curs d’Art · Artistes i obres sorprenents

Curs d’Art · Artistes i obres sorprenents

 

874c62cff67e35f6c2ebb195c4d06aee_L

Un divendres al mes, d’octubre a maig, a la Biblioteca M. Rodoreda

Curs d’Art Artistes i obres sorprenents, divendres 23 d’octubre, 20 de novembre, 18 de desembre, 22 de gener, 19 de febrer, 19 de març, 15 d’abril i 13 de maig (19 h), a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (BMR). A càrrec de Pere Parramón, proposa un recorregut eclèctic per les composicions més sorprenents dels darrers dos mil anys. Cal inscripció prèvia (10 euros –per tot el curs- · Places limitades).

El curs forma part del programa d’activitats de tardor a l’equipament. Encara estan obertes les inscripcions de dos cursos de rus –Nivell 1 (dimarts del 3 de novembre al 15 de desembre) i Nivell 2 (dijous del 6 de novembre al 18 de desembre)-; i del taller familiar Jugar Fent Fotos (dissabte 24 d’octubre). També es pot participar a les diferents sessions del cicle de conferències Estirant el sou (divendres cada quinze dies, del 16 d’octubre a l’11 de desembre · 19 h).

Alhora ja ha començat el taller d’scrap, dos cursos de fotografia -Inicial i Avançat-, el de manualitats per a adults, el taller familiar d’Spot Motion, i les noves sessions de Conversa en Anglès. Simultàniament hi ha dues convocatòries obertes: 4t Premi Jordi Comas de Recerca Localpdf– (fins al 31 d’octubre) i el 14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aropdf– (fins al 28 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.