28a Oktoberfest Platja d’Aro · Del 9 al 12 d’octubre

28a Oktoberfest Platja d’Aro · Del 9 al 12 d’octubre

 

bdd855fb7775fd36266a0900a249e256_L

Marques internacionals, productors artesanals i música en viu

Vint-i-vuitena edició de l’Oktoberfest Platja d’Aro (pdf), del 9 al 12 d’octubre, a la Plaça del Mil·lenari (davant del Palau d’Esports i Congressos). L’entrada al recinte és gratuïta, i hi ha instal·lats els estands participants on s’hi pot trobar una trentena de marques internacionals de cervesa; i com a novetat diversos productors artesanals catalans. També hi ha programades una desena actuacions musicals d’estil divers -xarangues, versions i ball popular- que amenitzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

La majoria d’estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans; i tenen preus unificats per a la canya nacional (2 euros 330 cl., 3 euros 500 cl.), refresc en llauna (1’50 euros) i aigua (1 euro 250 cl.); i lliure per a la resta. Els productors artesanals tenen llibertat de preus. Com en cada edició, es pot adquirir la gerra commemorativa de la festa (5’50 euros). La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Plata d’Aro manté l’estructura de les darreres edicions: els estands envolten el perímetre de la Plaça del Mil·lenari i a l’espai central hi ha les taules i cadires per als visitants.

En l’àmbit musical hi actuen The Dry River Stompers-Aupaswing i Guateque (divendres 9 d’octubre); Xaranga Damm-er, The Penguins Ska Band i La Banda del Coche Rojo (dissabte 10 d’octubre); Banda The Marxa i L’Orquestra Montecarlo (diumenge 11 d’octubre); i Marrinxos Band i Boogie Woogie (dilluns 12 d’octubre). L’Oktoberfest obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada (excepte el diumenge 12 d’octubre a les 23 h). La inauguració és al capvespre del proper divendres 9 d’octubre (21 h) amb la tradicional Punxada del Primer Barril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.