18è Retromotor • Dissabte 26 de setembre

18è Retromotor • Dissabte 26 de setembre

 

20b5dc5f887e6fe6c5015df5dbc4373e_L

Mostra, mercat i intercanvi a l’entorn dels vehicles d’època

Divuitena edició de Retro Motor Platja d’Aro – Memorial Ralf Kosidlo (web), dissabte 26 de setembre (9-19 h) a l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, amb un conjunt d’activitats de “motor clàssiques”, que converteix la fira en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro.

En un espai de 10.000m2, s’instal·len un centenar d’estands on es pot comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc. En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època es premia amb un aperitiu a tots els afeccionats que visiten el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1985 (també disposen d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo).

La fira és una de les diverses propostes al municipi durant el cap de setmana. El mateix dia se celebra el 7è Aquatló Platja d’Aroweb– (15 h) a la Platja Gran (Riuet); i el penúltim concert del Festival de S’Agaróweb– (20 h) amb el pianista Giuseppe lo Cicero (18-21 euros). L’endemà, diumenge 27 de setembre, Fira de Brocanters (8.30-20 h) a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro; circulació del Trenet de la Vall d’Aro (11-13 h) al Parc de l’Estació de Castell d’Aro; i darrers dies de l’exposició col·lectiva de pintura de membres del Reial Cercle Artístic de Barcelona al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro –pdf– (11-13 h i 17-20 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.