Exposició col·lectiva a Castell d’Aro

Exposició col·lectiva a Castell d’Aro

 

df61c280cccd78ae56a1c3f0d1cf6db0_L

Fins al 27 de setembre al Castell de Benedormiens

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acullen, del 29 d’agost al 27 de setembre, una exposició col·lectiva (pdf) dels membres del Reial Cercle Artístic de Barcelona (web), organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La inauguració de la mostra és dissabte 29 d’agost (20 h) amb la presència de diversos dels seus pintors membres. L’horari de visites, en entrada lliure i gratuïta, s’ha fixat de dimarts a divendres (17-20 h) i els caps de setmana i festius (11-13 h) i (17-20 h).

Simultàniament a la mostra principal, a la planta superior del castell hi ha un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, configurat per les obres que han donat els artistes que hi ha exposat durant els darrers 30 anys. També hi ha un segon àmbit on s’hi mostra, de manera estable, el projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro: la personalització que dotze artistes de renom van fer de la figura de la nina tradicional catalana La Pepa, en mesures humanes.

L’exposició del Reial Cercle Artístic de Barcelona esdevé la tercera de l’estiu després d’iniciar-se, a finals de juny, el cicle expositiu de la temporada amb la trilogia fotogràfica Mi Mirar, del basc Juan Muguruz, i de la mostra pictòrica d’Àlval Suñol. També al Parc dels Estanys de Platja d’Aro s’hi  pot veure, fins al 17 de gener de 2016 un conjunt d’escultures de gran format de Medina-Campeny; que dóna continuïtat al projecte iniciat l’any passat, d’estendre els espais expositius del municipi més enllà del Castell de Benedormiens. Prèviament des del finals de gener a finals de juliol hi ha exposat Jaume Roser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.