Caminada nocturna S’Agaró · 29 d’agost

Caminada nocturna S’Agaró · 29 d’agost

 

2a7c5a55d24475c5674a6cabf9d5e3d4_L

Inclou espectacles musicals, refrigeri i sorteigs

9a Caminada Nocturna de S’Agaró Vell, dissabte 29 d’agost (22.30 h). Un cop acaba el recorregut, els participants poden banyar-se i gaudir de diverses activitats complementàries. Les inscripcions són el mateix dia a partir de les 20 h, davant el S’Agaró Hotel –es recomana portar una llanterna per persona- (4 euros). Els beneficis es destinen a causes socials, i l’edició d’enguany està dedicada al record de Jordi Comas i Matamala. Organitza la Fundació Jordi Comas Matamala i el Grup d’Amics de la Vall d’Aro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

S’inicia davant el S’Agaró Hotel (22.30 h), i durant el recorregut els participants poden descobrir l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, la platja Sa Conca, el mirador de Puig Pinell, el Camí de Ronda Josep Ensesa i Gubert, i la badia de Sant Pol. Un cop finalitza l’itinerari l’activitat continua amb un refrigeri (mitjanit); un espectacle musical amb Stephan i el seu conjunt, Natalia Korshuinova i Martina Schumel, i Meritxell (00.40 h); parlament i sorteig d’obsequis dels patrocinadors de l’esdeveniment (2.50 h); i copa de cava i remullada popular sota la lluna plena (3.20 h).

Altres activitats de caire esportiu previstes són: 18a Travessia Nedant-Club Natació Riembau a S’Agaró (diumenge 6 de setembre), Torneig de Bàsquet Castell-Platja d’Aro (cap de setmana 12 i 13 de setembre) i 7è Aquatló Platja d’Aro (dissabte 26 de setembre). En paral·lel, enguany s’estrena la primera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro, que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural del municipi. Del circuit de sis curses de muntanya encara resten quatre per celebrar-se; Marxa de l’Escurçó (diumenge 6 de setembre), Cursa de la Serp de Fanals (dissabte 3 d’octubre), Cursa Lineal Camí de Ronda (diumenge 25 d’octubre) i Marxa dels 20 km (diumenge 15 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.