Recital Chopin • Diumenge 9 d’agost

Recital Chopin • Diumenge 9 d’agost

 

9f7d409dff686d15d6aec4c50a9e8ef5_L

Quart concert del Festival Internacional de Música de S’Agaró

Quart concert de la divuitena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró, diumenge 9 d’agost (20 h) a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança amb la proposta Recital Chopin. Hi actua Nicolas Bourdoncle, un jove pianista francès (nascut el 1998), que des de l’edat de deu anys és solista en concerts arreu del món i que ha guanyat diversos concursos internacionals de prestigi. En aquesta ocasió interpreta un programa dedicat monogràficament a Chopin amb una selecció de nocturns, valsos, poloneses, masurques, estudis i fantasies del compositor. Venda anticipada de localitats a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (dilluns-divendres 9-14 h) o on-line o una hora abans de cada concert.

El festival ha programat nou concerts d’alt nivell, del 18 de juliol a l’11 d’octubre; consolidant-se com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona. Després de cada funció, s’ofereix un bufet a l’Hotel S’Agaró amb la possibilitat de compartir trobada amb els intèrprets (18 euros, tiquets a taquilla).

El festival està Integrat en el nou segell Estereofònics (web), la marca que reuneix totes les activitats musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (57 concerts en 120 dies). El programa d’enguany el completen l’Orquestra de Cambra de París (grans compositors en el cinema), Piero Rotolo (Schumann-Brahms: la història d’una amistat), Fedor Belugin & Carl Pontén (recital de viola i piano), Giuiseppe lo Cicero (recital de piano) i Giuseppe Nova & Marta Facchera (Clar de lluna).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.