3a Fira del col·leccionisme Firafan

3a Fira del col·leccionisme Firafan

 

fedc90db8b13be1183c785d7eb0335c9_L

Inscripció prèvia de participació fins al 26 de juliol

Tercera edició de Firafan (web), diumenge 16 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, en el marc de la Festa Major 2015; la fira de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió i d’animació, el còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música, els videojocs i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons –joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny-.

Organitzen l’entitat local l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, oberta tant a professionals com a particulars, però amb inscripció prèvia fins al 26 de juliol, mitjançant el formulari allotjat al lloc web www.arocinema.com. Cada participant disposa d’un espai de 2×2 metres amb taula cadires incloses en els 25 euros d’inscripció (per a espais suplementaris, cada taula té un cost de 6 euros). Els participants disposen de dues hores prèviament i posterior a l’horari general del públic per poder enllestir tant la instal·lació com la recollida del seu estand.

L’activitat de l’Associació Arocinema durant l’estiu a Platja d’Aro s’amplia també a dues sessions de cinema a la fresca en VOS els diumenges 2 i 9 d’agost (22 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat), amb la projecció de Gran Hotel Budapest i El Club de la Lucha, respectivament. Posteriorment, promouen en el marc d’Estereofònics (web) la tercera edició dels festivals musicals Desemboca (web), del 20 al 23 d’agost; i FestiSurf Costa Brava (web) l’11 i 12 de setembre amb la voluntat de fer arribar gèneres diversos -rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul, surf i blues- al cor de la Costa Brava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.