Espectacle infantil • Dissabte 11 de juliol

Espectacle infantil • Dissabte 11 de juliol

 

db260533be382a61da783c7343b36cf2_L

Actuació de País de Xauxa a la Plaça Poeta Sitjar, Castell d’Aro

Espectacle d’animació infantil el dissabte 11 de juliol a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro (19 h) a càrrec de País de Xauxa, en el marc del programa d’activitats familiars programades per aquests estiu des de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb tallers, visites guiades i propostes animació, entre d’altres (pdf). Un conjunt d’accions emmarcades en l’acreditació del municipi com Destinació de Turisme Familiar (DTF) i que només tenen 19 poblacions del país.

En l’àmbit de les activitats familiar, aquest estiu es pot gaudir del Mini Club Infantil–Ludoteca a la zona sud de la Platja Gran. També hi ha visites guiades teatralitzades a la Vil·la Romana de Pla de Palol al Nucli Antic de Castell d’Aro i al Camí de Ronda de S’Agaró; visites naturalistes al Parc dels Estanys i la nova proposta Anem a la granja? al Mas Les Eroles de Castell d’Aro. A la biblioteca s’hi fan sessions de contes, tallers creatius i multimèdia i la campanya de promoció de la lectura Llegir té premi!.

Altres activitats per al públic familiar són la circulació de mini trens al Parc de l’Estació o la possibilitat de visitar el Museu de la Nina de Castell d’Aro. També s’han programat sessions d’animació infantil i familiar al Passeig Marítim de Platja d’Aro cada dilluns i dijous, en un espai on també s’hi fa setmanalment el mercat d’artesania els concerts del Festival Nits de Jazz (web). Durant tot l’estiu hi ha altres propostes per a tots els públics com són les Festes Majors de Platja d’Aro i Castell d’Aro, activitats esportives i musicals o el Mercat Medieval de Castell d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.