Cantada a Cavall Bernat • Dissabte 11 de juliol

Cantada a Cavall Bernat • Dissabte 11 de juliol

 

fd7174f310491325c2615b39cde60bb7_L

Boira, Els Cremats, Port-Bo i la Coral de la Vall d’Aro protagonistes

La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro (pdf), arriba dissabte 11 de juliol (22.30 h) a la seva 33a edició. Manté el seu escenari a la Platja Gran (Cavall Bernat), i té com a protagonistes tres formacions: el clàssic i tradicional de Boira; l’innovador i renovador  dels Cremats; i l’històric i pioner de Port-Bo. Cada grup puja a l’escenari dues vegades, cantant en cada part quatre peces. Enguany, la cantada compta amb la participació especial de la Coral de la Vall d’Aro.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro continua apostant per la gratuïtat, tant de l’accés al concert com del servei de cadires per al públic assistent. El punt final de la vetllada és l’actuació conjunta de les tres formacions per interpretar els clàssics populars La Bella Lola i El Meu Avi. Com a complement, a l’extrem nord del Passeig Marítim, a tocar de la zona de l’actuació, se celebra el 9è Mercat d’Estiu (19-0.30 h) amb parades de productes alimentaris i d’artesania.

La cantada es retransmet en directe per Televisió Costa Brava; i posteriorment, per Olot TV, Empordà TV, TV El Ripollès i Girona TV.  Amb més de tres dècades de celebració, la Cantada de Platja d’Aro es consolida com una de les més antigues, tradicionals i reconegudes de la Costa Brava. Al llarg de l’estiu es fan cinc cantades més (dissabtes 22.30 h) en format reduït a diversos punts del municipi amb Peix Fregit (18 juliol), Barca de Mitjana (25 juliol), Arjau (8 agost), Grup Bergantí (22 agost) i Norai (29 agost).

El cicle cantades forma part d’Estereofònics (web), la nova marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi, i que proposa 57 concerts en 120 dies (del 13 de juny i l’11 d’octubre) amb múltiples gèneres i majoritàriament gratuïts: Xalaro (20 i 21 de juny), Nits de Jazz (10 de juliol-28 d’agost), Festival de Guitarra de Girona (25 de juliol i 14 d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (13-16 d’agost), Desemboca (20-23 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (8-12 de setembre), Concert de la Diada Nacional (11 de setembre), i FestiSurf Costa Brava (11 i 12 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.