Mercat de vi i formatge • Divendres 10 de juliol

Mercat de vi i formatge • Divendres 10 de juliol

 

c1034feeb8e544b33d1fc604d40ae043_L

Durant tot el dia a l’Avigunda de Platja d’Aro de S’Agaró

Mercat del vi i formatge, divendres 10 de juliol, durant tot el dia, a l’Avinguda de Platja d’Aro de S’Agaró (facebook). La proposta es desenvolupa com a mercat temàtic i divulgatiu, i té com a protagonistes aquests dos aliments i omple de parades i de colors els diferents racons de Catalunya on hi fa estada –ja se n’han celebrat unes 200 edicions-. N’hi haurà una segona edició dimarts 18 d’agost, tot el dia, a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro.

Aquest estiu també se celebra el Mercat d’Artesania, cada dijous, del 2 de juliol al 27 d’agost al Passeig Marítim de Platja d’Aro (17-24 h · c/ Passatge Empordà) amb una trentena de parades; i també la Fira de Brocanters a Platja d’Aro, cada dimecres i diumenge, del 24 de juny al 13 de setembre (9-20 h) a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (també els diumenges 20 i 27 de setembre). Simultàniament, es continua desenvolupant el mercat municipal, cada divendres (8-14 h) a l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro.

En l’àmbit de les fires i mercats d’estiu, proposa altres cites, com és la tercera edició de Firafan, diumenge 16 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos, en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro, de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió, el còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música o els videojocs. Cronològicament el segueixen el 16è Mercat Medieval de Castell d’Aro (22 i 23 de d’agost), Street Outlet Platja d’Aro (5 i 6 de setembre); la triple proposta de la Diada: Trobada de col·leccionistes de xapes de cava, Mercat Made In Catalonia i 20a Fira de Dibuix (11 de setembre); i Retro Motor Platja d’Aro (26 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.