Castell de focs artificials • Dimarts 23 de juny

Castell de focs artificials • Dimarts 23 de juny

 

3fc96581bce7d80aa5dbe47124c0e7e2_L

Benvinguda a un estiu amb un programa de 250 activitats

Gran castell de focs d’artifici, dimarts 23 de juny (23 h), nit de sant Joan, a la Platja Gran de Platja d’Aro (Cavall Bernat), a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana. Una iniciativa esdevé l’epíleg del 2n Festival Xalaro d’Espectacles i Turisme Familiar (20 i 21 juny). D’aquesta manera, l’estiu arriba a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, i comença un ampli programa amb 250 d’activitats, iniciatives i propostes, que enguany estrena Estereofònics, la marca que aplega tots els festivals musicals d’estiu al municipi.

Estereofònics proposa 57 concerts en 120 dies (13 juny-11 octubre) de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i sobretot a l’aire lliure. Després del Festival Xalaro, prenen el relleu Nits de Jazz, Cicle de sardanes i havaneres, Festival de S’Agaró, Festival de Guitarra de Girona, Festa Major de Platja d’Aro, Desemboca, Festa Major de Castell d’Aro, Concert de la Diada Nacional i FestiSurf Costa Brava. Durant l’estiu hi ha desenes d’activitats emmarcades en les Festes Majors, la Trobada Vaportista de la Vall d’Aro o el Mercat Medieval de Castell d’Aro.

També es dóna continuïtat a d’altres propostes d’èxit: Fira de Brocanters, Mini Club Infantil, activitats d’animació i mercat d’artesania al Passeig Marítim, Museu de la Nina i el Trenet de Castell d’Aro o l’oferta d’activitats de descoberta gratuïtes amb visites guiades teatralitzades, familiars, naturalistes, nocturnes. Altres propostes són les exposicions d’art al Castell de Benedormiens o d’escultura de gran format a l’aire lliure, al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

A l’entorn de la Biblioteca Mercè Rodoreda s’hi desenvolupen concursos, presentacions literàries, sessions de contes i de poesia i tallers familiars i multimèdia. També hi ha activitats esportives (campionats de vòlei, korfbal i futbol platja; bàsquet, aquatló, travessia nedant, curses i raids); diverses fires (Mercat del vi i el formatge, FiraFan, Mercat Made in Catalonia, Fira del Dibuix i Retro Motor) i les propostes Moonlight Shoopping, Magic Night i Street Outlet lligades a l’oferta comercial del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.