2s Jornades Fotogràfiques • Del 8 al 10 de maig

2s Jornades Fotogràfiques • Del 8 al 10 de maig

 

d7b60e115305b0e1445255a9ce275631_L

Tallers, seminaris, activitats i concurs Educant la Mirada

2es Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro (JFPA), del 8 al 10 de maig, amb seminaris, tallers, activitats complementàries i la convocatòria d’un concurs, a l’entorn del món de la fotografia. Hi participen, com a docents i dinamitzadors, noms nacionals i internacionals de prestigi dins el món de la fotografia, que ofereixen durant tres dies un programa variat, que combina teòrica i pràctica, i espais lúdics i reflexius, oberts tant a fotògrafs aficionats, com semiprofessionals o professionals.

Els seminaris programats són: Creació d’una atmosfera en fotografia i Combatre i beneficiar-se del sol, a càrrec de Frank Doorhof, fotògraf de moda i glamur. L’estil en el retrat fotogràfic, amb Marcelo Isarrualde, especialista en fotografia editorial i publicitària. Dragonfly, a càrrec de Lídia Vives, una jove fotògrafa de moda i fine art. Moda i bellesa editorial, amb Maku López, fotògrafa de sèries de televisió i pel·lícules i professora. I Maquillatge per a fotògrafs, amb Mònica Salvarini, artista multidisciplinària.

També s’han programat dues propostes complementàries dissabte 9 de maig: sessió especial de L’Hora del Conte a la Biblioteca M. Rodoreda (11 h), per a infants a partir de 3 anys, amb l’espectacle Anna la fotògrafa, a càrrec de la Cia. Anna Roca; i photowalk pel nucli antic i el Museu de la Nina de Castell d’Aro (19.30-21 h). Prèviament al desenvolupament de les jornades, s’ha convocat el segon concurs de projectes fotogràfics Educant la Mirada, dotat amb 2.200 euros en premis, i que ja ha seleccionat els 15 finalistes entre 120 projectes presentats.

Les jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i compten amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, l’Escola Universitària ERAM, Bach-Import. També hi col·laboren Innovafoto, Cromalite, Elinchrom Piùbella, Pentax, Gisma, Gòtic.com, Trendy Model; els hotels de Platja d’Aro La Terrassa, Bell Repòs i Bulevard; The Grill BB, el Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro i el Centre Caní de Pals.

One Response to "2s Jornades Fotogràfiques • Del 8 al 10 de maig"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.