3a Mostra de Cultura Catalana • Dissabte 9 de maig

3a Mostra de Cultura Catalana • Dissabte 9 de maig

 

e53e70365d51081c22c1d8f970c43d59_L

Cercavila de gegants i actuació de l’Esbart Sabadell Dansaire

Tercera edició de la Mostra de Cultura Catalana, dissabte 9 de maig, amb diverses activitats gratuïtes i a l’aire lliure: cercavila de gegants i capgrossos (11.30 h) amb inici des de la Plaça de l’Ajuntament amb la participació de les colles de geganteres de Calonge, Palamós, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Amics dels Gegants de Sarrià de Ter, Amics dels Gegants de Salt i Fal·lera Gironina; i actuació de l’Esbart Sabadell Dansaire a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro (18 h), una entitat dedicada a la recerca, ensenyament i difusió de les danses tradicionals dels Països Catalans, creada l’any 1977 i que des de llavors destaca per la recreació amb la màxima fidelitat als orígens.

El mateix dissabte 9 de maig (10-19 h), se celebra la 3a Paperteca, al carrer Pineda del Mar de Platja d’Aro (davant dels antics Magatzems Vall). Una jornada dedicada al món de l’scrapbook i a altres tècniques de manualitats en paper, organitzada per la Biblioteca Mercè Rodoreda. Durant tot el dia hi ha estands, tallers i demostracions i el lliurament de premis del 3r Concurs d’Scrap, obert a la participació de tothom, fins al mateix dia al migdia (12 h).

També dissabte 9 de maig (16.30-20.30 h), se celebra la 5a Diada del Joc (pdf), a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro amb activitats lúdiques per a infants de 3 a 14 anys i les seves famílies. La jornada ha programat inflables, jocs de fusta, taller de circ, zona de videojocs, un circuit de karts a pedals, torneig de futbol 3, ludoteca d’experimentació de l’aigua, tallers creatius, zona lúdica amb jocs de precisió i el concurs de dibuix Un dia de joc. Totes les activitats són gratuïtes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.