5è Concurs Miniremakes • Dissabte 2 de maig

5è Concurs Miniremakes • Dissabte 2 de maig

 

4f424d273207076187fcaaac234fe4fd_L

Exhibició del films participants i lliurament de premis

Exhibició pública, gratuïta i oberta a tothom, dels 21 films participants en el 5è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, i lliurament de premis de la convocatòria d’enguany, dissabte 2 de maig (19.30 h) al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47). Impulsat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media i el CAF, la convocatòria proposa reproduir, en tècnica lliure, una escena, de no més de tres minuts, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip fàcilment identificable pel gran públic.

El públic assistent, podrà gaudir de recreacions de títols molt coneguts com Airbag, El Código Da Vinci, El Indomable Will Hunting, El lado bueno de las cosas, Forrest Gump, Harry Potter y la piedra filosofal, Juno, Kill Bill Volume 2, Malditos Bastardos, Psicosis, Risky Business, The Rocky Horror Picture Show, The Royal Tenenbaums; o dels videoclips de les cançons ¿A-ha han vuelto? (Lory Meiers) o Espíritu Santo (Delafé y las Flores Azules). Es concedeix un 1r i 2n Premi (500 i 200 euros respectivament), i un guardó del públic per votació popular entre els assistents a la projecció (150 euros). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva (sense remuneració).

L’Associació Arocinema també convoca a finals d’any el Concurs Captuframe, de fotografia d’homenatge al cinema, que premia imatges que reprodueixin el frame d’una pel·lícula o del seu pòster promocional. Més enllà d’aquests dos concursos, l’entitat organitza altres activitats culturals: per a aquest estiu proposa sessions de cinema a la fresca (diumenges 2 i 9 d’agost); la trobada de compra, venda i intercanvi de còmics, col·leccionisme i discs Firafan (diumenge 16 d’agost); la tercera edició dels festivals de música Desemboca –rhythim & soul, rock’n’roll i blues- (del 20 al 23 d’agost); i FestiSurf Costa Brava dedicat monogràficament al surf-rock-(11 i 12 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.