9è Mercat de Primavera • Divendres 1 de maig

9è Mercat de Primavera • Divendres 1 de maig

 

945a0a7a8f2da41b3a456e91531d5e81_L

5a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava i taps corona

Dues activitats lúdiques a Platja d’Aro per a tots els públics, coincidint amb la jornada festiva de dijous 1 de maig: 5a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava i taps corona a la Plaça de l’Ajuntament (10–14 h) que com cada any, presenta una nova placa de cava sobre el municipi, especialment dissenyada per a l’ocasió; i 9è Mercat de Primavera de productes artesanals i d’alimentació (10–21 h) a l’Avinguda del Cavall Bernat.

Durant la jornada i fins al 31 de maig, també es pot començar a gaudir de la quarta edició de Platja d’Art, una iniciativa que apropa les manifestacions pictòriques al públic general a partir de l’exposició a tretze d’establiments de l’obra d’onze artistes: Micheline Samey, Fernando Mato Cels, Lourdes Roses, Soledad Jofre, Emília Lloret, Núria Gómez Martín, Nati Ramon, Núria Boliva, Rafel d’Olot, Soledad Jofre Cano, Alba Roqueta.

Simultàniament, en els mateixes dates, set restaurants ofereixen el Menú de l’Art (25 euros, mínim per a dues persones) que obsequia als comensals amb una litografia del pintor exposat a l’establiment. Hi participen Hotel Bell Repòs-Can Cristus, El Remei, Hotel NM Suites-Sa Cova, Hapimag-La Brasa, La Tisana, Alexandra i Friends. Dues propostes, de la mà de l’Associació d’Empresaris i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.