Curs de massatge infantil • Hivern 2015

Curs de massatge infantil • Hivern 2015

 

e520593e773260ae27abfdea1303b67a_L

Del 13 de gener al 24 de febrer a la Casa Lila

 

Primera edició de 2015 (durant l’any n’hi haurà quatre més) del Curs de massatge infantil, dimarts del 13 de gener al 24 de febrer a la Casa Lila de Platja d’Aro (11-12.30 h), adreçat a famílies amb fills fins a un any de vida (inscripció: 20 euros). Una proposta que forma part del Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys, que impulsen la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i la Comissió d’Infància del municipi. 

L’Àrea de Nadons del programa també s’ofereix l’Espai Nadó a la Casa Lila de Platja d’Aro (divendres 11-12.30 h), on les famílies amb nadons fins a un any, o en el darrer trimestre de l’embaràs, poden trobar-se amb els seus petits i amb altres famílies per facilitar l’intercanvi, la informació i el suport a la criança. De característiques similars s’ha estrenat enguany l’Espai Familiar, per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys (dimarts 16.30-18.30 h Llar d’Infants de Platja d’Aro). També és novetat el Servei d’Orientació Familiar (cal concertar cita prèvia).

Simultàniament es desenvolupa el projecte Nascuts per Llegir, que promou la lectura des del primer mes de vida, vetllant per establir un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre amb la participació de diversos agents: pediatria del CAP (introdueix el llibre com una eina per valorar-ne el desenvolupament), la biblioteca (amb el Racó Ser Pares amb una selecció d’obres relacionades amb el creixement i desenvolupament de l’infant i la lectura, i amb sessions de l’hora del conte), i les escoles (amb programes de promoció de la lectura).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.