Concert amb el grup vocal DeuDeVeu a la sala polivalent de Castell d’Aro

Concert amb el grup vocal DeuDeVeu a la sala polivalent de Castell d’Aro
DeuDeVeu (Guanyadors concurs Oh Happy Day)
DeuDeVeu (Guanyadors concurs Oh Happy Day)

Concert del grup vocal DeuDeVeu, formació guanyadora del concurs Oh Happy Day de Televisió de Catalunya, dissabte 17 de maig (22 h) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, en motiu de la Festa de sant Isidre Llaurador. Hi presenten el seu primer disc, Junts, un recull d’algunes de les cançons més valorades pel públic durant el programa televisiu –Rossinyol o Quan tot s’enlaira-, i també de noves propostes des del seu particular món d’harmonies, arranjaments vocals i sorpreses musicals innovadores i originals.

Les entrades per a l’espectacle ja són a la venda, i es poden adquirir anticipadament (10 euros) a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (de dilluns a diumenge 9-13.30 h i 16-19 h) i al Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro (de dilluns a divendres 10-14 h). El mateix dia també es poden comprar entrades a taquilla, si n’hi ha de disponibles (12 euros) a partir de les 21 h (sessió no numerada, obertura de portes una hora bans de l’actuació).

DeuDeVeu va iniciar la seva trajectòria l’any 2009 amb la unió d’un grup d’actors-cantants de diferents escoles de teatre musical de Barcelona. Només cinc anys després acrediten dos guardons de prestigi: 1r premi dels concursos Easy Music Festival, organitzat per la Sala Razzmatazz 2 de Barcelona; Oh Happy Day de TVC. L’estil que més els defineix és el pop-rock a cappella, utilitzant la creativitat, la interpretació i el moviment escènic com a característiques principals. Actualment configuren la formació 14 intèrprets –set noies i set nois- sota la direcció musical de Gerard Ibañez.

Altres activitats destacades durant la festa de sant Isidre, del 17 al 19 de maig a Castell d’Aro, són el 60è Concurs i exposició de flors, fruits de camp i plantes ornamentals al Castell de Benedormiens, una xerrada-col·loqui amb el geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada; un espectacle d’animació infantil amb País de Xauxa; o el concert homenatge a mossèn Agutí Vila amb les corals de la Vall d’Aro i Cervià de Torelló. Aquesta clàssica celebració organitzada per la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro proposa un conjunt d’activitats culturals i de participació per a la redescoberta dels atractius històrics, patrimonials i naturals de la vila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.