AGENDA SFG I CRÒNICA ACTE DE L’ANC

AGENDA SFG I CRÒNICA ACTE DE L’ANC

Segons Informa Radio sant Feliu Us  oferim un recull d’actes per a l’agenda amb un curs de tastavins, els concerts de TZVR, una excursió del Pla de Barris, els concerts de La Goleta, el micromecenatge pel festival de castanyoles i la crònica de l’acte “El país que volem” de Guíxols per la Independència de l’ANC, en el qual va intervenir Jaume Sobrequés..

CURS DE TASTAVINS A SFG
Aquest cap de setmana se celebrarà a l’Aula Gastronòmica de Sant Feliu (altell del mercat cobert), un Curs de Tastavins, primer nivell repartit en tres dies amb un total de 6 hores: el divendres de 19 a 21 h. “La degustació”. Dissabte  d’11 a 13 h. “La vinificació”. I diumenge d’11 a 13 h. “El consum”. Les tres sessions tenen un cost de 48 €, dues: 30 € i una: 20 €. Cal un mínim de 10 persones i un màxim de 20.
L’impartirà Agustí Ensesa, analista vitivinícola i professor d’anàlisi sensorial de l’Escola de Tastavins del Gironès.
L’organitza la Casa Màgica de Santa Cristina en col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. S’atorgarà un diploma als assistents i certificat d’assistència.
Les inscripcions i pagament cal fer-les a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu.

CONCERTS ATZAVARA
Aquest dissabte, 5 d’abril, a les 21:30 h. a la sala TZVR, concert de Los Re-sonators + Nord.  Donatiu: 5 € amb consumició inclosa.

EXCURSIÓ DEL PLA DE BARRIS
El proper dissabte 5 d’abril, el Pla de Barris reinicia el programa “Passegem des del barri” amb l’excursió a l’ermita de St. Elm. La trobada es farà a les 10.00h a davant de la Casa Albertí, c. Penitència n.10. Pujada fins l’ermita tot passejant i un cop allà s’explicarà la seva història. Seguidament hi haurà un esmorzar popular organitzat per l’ Associació Amics de l’ Ermita.
És una activitat oberta a tothom i gratuïta (excepte l’esmorzar 3€/persona, menú: pa amb tomata i embotit, aigua, vi o refresc i cafè).
Cal inscripció prèvia. Us podeu inscriure a l’ Oficina de Pla de barris al c. Penitència,10. Per més informació truqueu a 972327019 o pladebarris@guixols.cat

CONCERTS A LA GOLETA
Dissabte 5 d’Abril – 23:30h – Entrada Gratuïta –  Concert de Pop Rock amb els terrassencs Mucca failate els ganxons The Heverderons.

MICROMECENATGE PEL FESTIVAL DE CASTANYOLES
Teresa Laiz ha dissenyat una pàgina web destinada al micromecenatge i l’esponsorització on convida a la cooperació col.lectiva per aconseguir fons o bé altres recursos per tal de finançar  el VI Festival Internacional de Castanyoles que se celebrarà des de l’1 fins l’11 de juliol a Sant Feliu de Guíxols.
Ha organitzat diversos packs de col.laboració a través dels quals els mecenes rebran una sèrie de compensacions a canvi de la seva aportació com ara samarretes, discs, invitacions als concerts, sopar amb els artistes , publicitat per a empreses, master class, concerts a domicili, fotos, vídeos, etc.
Si esteu interessats a col·laborar o bé a conèixer totes les condicions, entreu al següent web: www.teresalaiz.com

CRÒNICA XERRADA DE JAUME SOBREQUÉS
Guíxols per la Independència juntament amb la Casa Irla va presentar, amb un ple absolut, el passat dissabte 29 de març, la conferència “Espanya contra Catalunya: una mirada històrica (1714-2014)” a càrrec de Jaume Sobrequés, amb la presentació de l’egiptòleg Xavier MartínezBabón, doctor en Història i Magister en Egiptologia, dins el cicle “El país que volem”.
Durant la xerrada, Jaume Sobrequés va exposar que els catalans “volem recuperar una llibertat que ens va ser arrabassada per les armes l’any 1714”, data des de la qual “som un país ocupat”. El ponent va afirmar que “mai hem preguntat al poble català si vol deixar de ser una nació ocupada per esdevenir un Estat lliure”. A més, per l’historiador “estem vivint uns moments històrics perquè l’independentisme ha irromput majoritàriament i per primera vegada en la societat catalana”. També va sostenir que no ens hem de preocupar pel procés perquè “el reconeixement d’una Catalunya independent, a nivell internacional, serà immediat”.
L’Assemblea Nacional Catalana organitza aquest proper 5 d’abril, al Tarraco Arena de Tarragona, la II Assemblea General Ordinària, on es farà públic l’acte de mobilització per l’11S2014. A Sant Feliu estan preparant un autobús per tothom que hi vulgui assistir i donar suport a l’ANC. Cal reservar plaça (20€) a través del correu guixols@assemblea.cat (fins dimecres).A més, anuncien que el pròxim 1 d’abril és farà pública la Gigafoto de la Via Catalana a la web: www.gigafoto.assemblea.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.