DIVERSES ACTIVITATS D’INTERÈS A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Us adjuntem algunes de les activitats del cap de setmana així com un parell de cròniques que ens han fet arribar fins la nostra redacció:
CONCERTS A LA GOLETA
Divendres, 22 de novembre, a les 23h concert d’El Sistema Suec + Chamo.
Dissabte, 23 de novembre a les 23h concert. Nit de Mashup Bootleg amb VioDj.
ANIVERSARI DE L’AGRUPACIÓ AMICS DE LA SARDANA
Diumenge 24 de novembre, 54è aniversari de l’Agrupació Amics de la Sardana. A les 12h, audició de sardanes amb la Cobla La Principal de La Bisbal als Jardins Juli Garreta.
XVIII MOSTRA DE CANT CORAL A SFG
XVIII Mostra de Cant Coral de Sant Feliu de Guíxols. Diumenge a les 18h a la Parròquia de Santa Maria.
ESPECTACLE INFANTIL AL MONTCLAR
Espectacle de màgia a càrrec del Mag Sergi. Diumenge a les 18h al CE Montclar.
CURS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
Els dies 14, 15 i 18 de novembre es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la segona edició del Curs d’Intervenció Policial en Violència de Gènere, en el qual han participat membres dels cossos de les policies locals de la comarca, impartits pels docents Cèsar Blanco, Francesc Igualador i la mediadora familiar Carmen Dias.
Aprofitant que faltaven pocs dies pel 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, varen realitzar un petit acte simbòlic a la Plaça del Puig amb l’encesa d’una espelma, varen guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes  i cadascun dels alumnes va aportar una part de la relació de figures delictives que es produeixen en l’àmbit de la violència masclista, més enllà de les lesions i maltractaments reiterats.
Amb aquesta iniciativa es varen voler recordar uns delictes que encara es troben presents en el nostre entorn social.TAEKWONDO MODALITAT DE SALTS
Diumenge passat, dia 17, es va celebrar el Campionat de Taekwondo modalitat Tècnica de Salts, consistent a saltar per sobre d’un obstacle i fer diana en una manopla. Hi ha dues modalitats salt frontal (1) i salt lateral (2), separats per categories per edat i mixtes. El Club Taekwondo A Punt va participar amb el següent equip: Àlex Garcia 4 anys en aquesta categoria no hi ha classificació només medalla de participant, però cal dir que va ser de les ultimes a eliminar a les proves. Òscar Segòvia  5 anys 3 i 3 classificat. Martina Pérez anys 1 i 1 classificat. Dimitry chystovskyy 6 anys 7 i 6 classificat. Pau Xifré  7 anys 4 I 5 classificat. Nil Fernández 7 anys 4 i 6 classificat. David Martins 8 anys 2 i 2 classificat. Jan Gatius 8 anys 7 i 8 classificat. Raül Luque  9 anys 6 i 7 classificat. Guillem Pujol 9 anys 1 i 3 classificat. Ivon Garcia 9 anys 4 i 2 classificat. Emma Pérez 11 anys 1 i 1 classificat.