RECULL DE NOTES D’INTERÈS

RECULL DE NOTES D’INTERÈS

Segons Informa Radio Sant Feliu A continuació us oferim una bateria de notícies i activitats que es porten a terme a Sant Feliu de Guíxols i que poden ser del vostre interès:
CAMINADA SOLIDÀRIA DE CREU ROJA
Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro organitza pel dissabte, 30 de novembre  la seva Primera Caminada Solidària que amb el lema “Caminem per l’alimentació infantil” convida a participar a totes aquelles persones que vulguin col·laborar fent una aportació de 5 euros per persona o bé de 3 euros si es tracta de menors de 10 anys.
La inscripció es pot  fer, de forma presencial, a la seu de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro, a la carretera de Palamós, enfront de l’antic escorxador o bé a través d’Internet a la seva pàgina www.creuroja.org abans del 22 de novembre. La caminada s’iniciarà a les 9 del matí des de la pròpia seu de Creu Roja.
PAGAMENT DE CONSERVACIÓ I MANTENIMENT DEL CEMENTIRI
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que resta obert el cobrament  dels rebuts del padró de conservació i manteniment  i  del cementiri municipal.
S’informa que el termini de pagament voluntari resta obert fins el 2 de desembre, data a partir de la qual s’aplicaran els recàrrecs corresponents.
XERRADA A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres, 15 de noviembre a les 6:30 de la tarda a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, xerrada pràctica, amb accés gratuït, a càrrec de Neus Pont Quirós que farà una xerrada sobre constel·lacions familiars i mostrarà com és realitza en la pràctica aquesta tècnica terapèutica tan en sessió individual com en grup.  Seguint la visió de la psicologia sistèmica, els integrants d’una mateixa família estan vinculats per llaços invisibles d’amor i lleialtat, inconscients i poderosos, que es remunten a varies generacions. Quan els qui ens varen precedir deixen situacions sense resoldre, els descendents les podem viure com a pròpies, en forma de problemes de relació, infelicitat, addiccions, fracàs o malalties.
CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 15 de Novembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Fustegueres (Rapsoda Digital / Ivars d’Urgell) + Barto (Sabina, Serrat i molts més… / Terrassa) + H&B Blues (Blues 50′ duo / Calonge).
Dissabte 16 de novembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Firal Funky Band (Jazz – Funk / Cassà de la Selva) + Dj. Soul Brodas (Soul & Funk / SFG).
ACTIVITAT DEL PLA DE BARRIS
El Pla de Barris informa que el dilluns, 18 de noviembre a les 16:00 h. a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10 s’oferirà una xerrada amb l’enunciat: “Primers auxilis per a gent gran i funcionament dels desfibril·ladors del municipi” impartida per Àngel Parra, instructor en primers auxilis. L’activitat és oberta i gratuïta i no cal inscripció prèvia.
GUARDÓ PEL XARCUTER GANXÓ MIQUEL PALAHÍ
El dimarts, 5 de novembre, sis gironins van rebre el diploma de mestres artesans de la Generalitat. Entre els guardonats destaquem la presència del xarcuter ganxó Miquel Palahí. Els altres artesans de la demarcació de Girona guardonats foren: Josep Arnau, forner de Breda; Narcís Font, pastisser de Salt; Francesc Xavier Font, forner de la Bisbal; Josep Pastoret, pastisser de Ripoll, i Enric Torrent, xarcuter de Sant Climent Sescebes.
POL FERNANDEZ CAMPIÓ JUNIOR DE CATALUNYA
Dibujo
Diumenge passat, dia 10, es va celebrar a Barcelona el Campionat Junior de
Taekwondo modalitat combats. El taekwondista ganxó Pol Fernández es va presentar al pes de menys de 78 kg. Va arribar fins a la final resolent els combats amb, realitzant K.O. tècnic. A la final li va sortir un os dur de rosegar, li va complicar el combat i va arribar a perdre de 4 punts, però en un canvi de tàctica va donar la volta al marcador  guanyant el campionat i es va proclamar campió de Catalunya. El seleccionador de Catalunya el va felicitar i li va comentar que seguia comptant amb ell. El campió va agrair la feina de Jefferson Gall per entrenar amb ell aquests últims mesos afegint que part del seu triomf es deu a la seva feina.
I a més…
Divendres 15 de novembre
*Seminari Xarxa Natura 2000 Marina-Accions claus per a la seva conservació. De 10h a 14.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Taller de packaging i decoració amb washi tape i altres materials innovadors (professora: Laia Martínez de Craft anf Artists). De 17.30h a 19.30h al Bar La Goleta.
*Presentació del llibre “Diario del crash”, de Santiago Niño-Becerra. A les 19.30h a la Casa Irla.
Dissabte 16 de novembre
*Mercat dels Encants. De 10h a 14h a la plaça del Mercat.
*Enganxada de cartells “Aixequem persianes, Pla de Barris t’ajuda”. Recorregut pel barri amb Percussió Ganxona. Sortida a les 18h de la plaça Sant Sebastià.
*Excursió a Barcelona dels Amics del Museu. Visita a l’exposició “Camille Pissarro” i al nou centre cultural El Born. Informació a www.amicsmuseu.cat
Diumenge 17 de novembre
*27a Marxa de l’Arròs del CE Montclar. Sortida a les 8h des de la Piscina Municipal. Informació: 972 82 10 47 (Carmen) – 972 32 34 55 (Montse), o bé a c.e.montclar@gmail.com
*Jornada de Neteja a Can Rifà. A les 10.30h a Casanova. Inscripció i informació al 662 35 97 50. Preu dinar 7€. (activitat inclosa dins els actes de la Marxa de l’Arròs).
*Festival de varietats “El somia truites de Sant Elm”. A les 18h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 3 euros. Venda entrades a Oficina de Turisme, o mateix dia a taquilla a partir de les 17h.
Fins al dissabte 16 de novembre
*Exposició Narcís Masferrer, ex-libris i capçaleres. A la Biblioteca Octavi Viader.
Fins al diumenge 24 de novembre
*III Campanya gastronòmica “Ganxotapes”. Informació: facebook.com/ganxotapes.
Fins al divendres 29 de novembre
*Exposició Narcís Masferrer, caricatures. Al Pati de l’Ajuntament.
Fins al divendres 13 de desembre
*Curs de sardanes “Avis i néts”. Al Centre Cívic de Tueda, cada divendres de les
8.30h a les 20h. Preu 5€. Informació: guixolssardanes@gmail.com i 650088083, a partir 19h (Laura Cervera).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.