Els resultats del cap de setmana passat

Els resultats del cap de setmana passat

Segons Informa Tribuna Ganxona Victòries del Guixolenc A i del Guixolenc C davant el Palafrugell i el Tordera, respectivament, i derrota del Guixolenc B contra el Vilobí.

GUIXOLENC  “A”    8.5    PALAFRUGELL    1.5
Un Palafrugell amb un equip sense sis dels seus jugadors titulars i només amb nou jugadors va caure derrotat clarament davant el Guixolenc A, que va ser molt superior.

Els punts els van fer Juan Sánchez, Sergi Kucherenko, Jordi Ribera, José Antonio González, Jordi Bigas, Jordi Serra, Francesc Estévez i Jordi Carramiñana guanyant i Joaquim Fons fent taules.

VILOBÍ  “A”    5.5    GUIXOLENC  “B”   2.5
El Vilobí, amb un equip superior, va guanyar clarament al Guixolenc B, que  està obligat a puntuar en les dues rondes que queden com a mínim mig punt per no perdre la categoria.

Els punts els van fer Adrià Borràs guanyant i Arnau Pijuan, Andreu Martí i Saül Domènech fent taules.

TORDERA  “C”    1    GUIXOLENC  “C”    3
L’equip “C”, amb la victòria davant el Tordera, aconsegueix la tercera posició del seu grup amb quinze punts, la puntuació més alta de tercers i quarts dels dos grups.

Això els permet jugar les dues partides del “play-off” a casa, la setmana que ve amb el Gerunda “G”, quart del segon grup i l’altre amb el guanyador o perdedor de l´enfrontament entre el Dotze Castells “B” i el Tordera “C”.

Els punts els van fer Francesc Pastó, Raül Pastó i Sergi Navarro guanyant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.