Estal Packaging creix un 5% en vendes el 2012 gràcies a l’exportació

Estal Packaging creix un 5% en vendes el 2012 gràcies a l’exportació

Segons Informa El Punt Avui L’empresa Estal Packaging, especialitzada en la producció de productes destinats a l’embalatge de vi, begudes i productes alimentaris i amb seu a Sant Feliu de Guíxols, va tancar el registre del 2012 amb un creixement de vendes d’un 5%, un augment que ens ha deixat “un bon sabor de boca”. Aquest creixement va ser, en part, gràcies a l’exportació directa, principalment als EUA, l’Estat francès i Alemanya però també per la indirecta, amb “clients estatals amb producte d’exportació”.

Aquest mes de febrer, el grup inaugurarà l’empresa, una nova seu a la costa est dels Estats Units, concretament a Miami. La nova seu s’anomenarà Estal USA, INC i té l’objectiu de complementar la distribució que ja hi ha en aquesta zona a través de Globalpackage. La nova oficina estarà dirigida per Freddy Albertí, fins ara CEO d’Estal Shangai. A la Xina el nou director serà Mario Gómez.

Estal Packaging, que continua el pla d’expansió estatal i internacional, el 2012 va obrir mercat als Països Baixos i a Escandinàvia, i el 2013 aposta per començar l’activitat comercial en mercats orientals com ara la Xina i el Japó. “Ha estat un any molt positiu per nosaltres i volem que el 2013 sigui molt millor”, va explicar Gerard Albertí, director general d’Estal Packaging. Segons Albertí, aquest any no només aposten per la diversificació geogràfica sinó que també aposten per continuar diversificant “els nostres productes com ara el pot de Food i el Non Food” i la intenció per aquest any 2013, és la de, segons Albertí, potenciar aquesta tendència.

Estal Packaging disposa d’una xarxa comercial que assessora els clients a totes les zones productives de la “península Ibérica i França” amb tres centrals: Estal Packaging (Espanya), Sestal Embalajem (Portugal) i Estal France (França) amb magatzems reguladors en zones estratègiques per gestionar estocs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.