Mana la necessitat

Mana la necessitat

Segons Informa El Punt Avui La llei de la necessitat es va fer valer a Sant Feliu, on el Guíxols va obtenir tres punts vitals en el camí per fugir de la zona de descens. El conjunt de Ramon Monràs, això sí, va haver de suar per desfer-se d’un Lloret combatiu, que arribava al Josep Sunyer en bona forma –cinc victòries i un empat– i que no va defallir mai.

En la primera meitat hi va haver força moviments i arribades, tot i que els porters van tenir poca feina. Els baixempordanesos, conscients que no podien fallar com ho havien fet en l’anterior partit a casa –contra el San Lorenzo–, van fer l’1-0 a pilota aturada. Nierga va executar un córner i Pedregosa, de cap, va batre Jaume Prado (31′). L’alegria no va durar gaire als locals, perquè el conjunt selvatà va fer l’empat en una altra jugada d’estratègia. Ricki va servir una falta i Ribas, de xut creuat, va marcar (38′).

Només de començar la segona part, el Guíxols va fer el segon, en una acció en què Peque va ser més murri que ningú i va aprofitar una falta d’entesa entre dos defenses visitants. A partir d’aquí, el Guíxols es va dedicar a defensar l’avantatge. El partit, però, no es desembussava, i els locals no van acabar d’estar mai tranquils. Peque hauria pogut ampliar l’avantatge (54′), però a l’altra àrea Carlos va aturar un xut de Batllosera (71′) en l’acció més destacada dels selvatans. Tot i que no hi va haver més perill real, la incertesa es va mantenir fins a l’últim instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.