El Guíxols perd un altre cop i suma el sisè partit sense vèncer

Segons Informa El Punt Avui Resultat enganyós per un Guíxols que va merèixer sumar algun punt en la seva visita a Cerdanyola. Els ganxons continuen sense aixecar cap i la dinàmica negativa comença a preocupar –sumen sis partits sense guanyar i han aconseguit dos punts dels divuit possibles–. La primera meitat va ser avorrida. Els dos conjunts es van analitzar mútuament i cap dels dos no va decidir avançar línies per aconseguir apropar-se a la porteria rival. En la segona meitat, Marc Medina va aprofitar una pena màxima per fer el 0-1. Als jugadors entrenats per Monràs, però, els va durar poc l’alegria, ja que, en el minut 68, Turu va empatar un altre cop. Deu minuts més tard, els locals van remuntar l’enfrontament tot i la poca vistositat. L’efectivitat extrema del Cerdanyola va ser clau per derrotar el Guíxols que va rebre el tercer a cinc minuts per la fi del partit.