Taller d’amor de la “coach” Rosàngela Bertran

Taller d’amor de la “coach” Rosàngela Bertran
rosa_bertran-325x218
La doctora i coach Rosàngela Bertran oferirà un taller interactiu sobre l’universal i particular tema de l’amor el dimarts dia 3 de maig, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Octavi Viader.
A partir de la seva formació de coach i experiència de professora, la Rosàngela farà entrar el públic en un procés que va des de l’amor a un  mateix (allò que no és mai prou) fins a la natural donació d’amor.
L’objectiu del taller d’amor és el d’estar en millor contacte amb el respecte i valoració interior per tal d’estimar-nos a nosaltres mateixos i als altres. També determinar diferents maneres per a acomplir l’expressió de l’amor, perdent la por i aprenent a transformar el propi material per superar antics sentiments que bloquegen l’autoestima i l’amor.
Una mirada positiva envers l’acció sentida d’estimar per a una actitud de creixement i felicitat.
La políglota doctora Rosàngela Bertran és una Coach d’Èxit i també la primera coach a l’Estat Espanyol de Tapping per al Benestar. Titulada als Estats Units, Tampa, per al Coaching d’Èxit, Boston per al Tapping per al Benestar i San Francisco per la
formació d’E.F.T.o tècnica d’alliberament emocional, la seva passió, que aplica a totes les seves pràctiques de coaching. Abans d’això ha estat docent universitària a Venècia, Trento, Barcelona i Girona, on es va doctorar. Llicenciada a la Universitat de Ca Foscari, Venècia, Itàlia. L’amor per a l’ensenyament des de ben jove la va portar a dissenyar aquest taller on crea un ambient de contacte amb l’amor dins nostre i en interacció amb els altres amb més consciència i claredat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.